EPISODES OF MY THOUGHTS


Nur Aleeza Amjah . 18 years old scientist
Currently a university student so maaf zahir batin awal awal aku cakap pasal blog aku sepi sangat
Interested ? Click on blue bird down here to follow me :)



Masayuizzati. Iffahizzah. Linana.

April 2010 May 2010 June 2010 July 2010 August 2010 September 2010 October 2010 November 2010 December 2010 January 2011 February 2011 March 2011 April 2011 May 2011 June 2011 July 2011 August 2011 September 2011 October 2011 June 2013

Layout is coded by Cia, Blog / Blogskins.
Inspirations from Bloodcast. Banner by The Fading Night
2010 Friday, December 31, 2010 @ 11:05 PM
Salam party people :)

Wahh , akhirnya kita ada lebih kurang satu jam lagi utk officially declare 2011 :D . Fikir fikir apa yg akan terjadi nanti eh ? Adakah aku akan dpt boyfriend *Dohh , tak abis abis ckp pasal topik ni* Haha , akan aku di terima ole pihak MRSM ? Macam mana nnt hidup aku . Adakah aku akan jadi kurus =.= New Year resolution aku tahun ni *dan seperti tahun tahun yg lalu* adalah utk menjadi lebih ringan drpd skrg "BE HEALTHIER " Naa , siap kasi bold lagi . Okey oke , dah malas aku mau tapi panjang lebar mcm newspaper article . Dan akhir kata , aku ingin mengucapkan happy new year aka selamat tahun baru *masihi* Hope 2011 bring us more prosperity . I wish you all health and wealth and study smart :)
Align Center

Leave me a rose | 0 roses left.


I'll be your Monster Thursday, December 30, 2010 @ 11:03 PM
Salam beauties and beastie :)

Sejak kebelakangan ni , dah malas aku mau tekan keyboard ni . Memang malas teramat sangat =.= Sekolah dah mau mula ni , sekarang aku cuma rajin download dan tengok wayang depan laptop ni . Currently aku sdg download Dance Flick dan skrg tgk Little Man . Memang mama ingat hantu tgh ketawa sampai mau keluar kentut kentut d tgh malam .

Hari tuu kan birthday aku kann , memang betul prediction aku . Aku jalan sorang diri =.= , aku makan sorang diri =.= , cuci mata sorang diri =.= , kena urat sorang diri =.= . Arr , suma lah aku buat sorang diri . Mau dekat jam 2 gitu baru c Haz datang sama abg nya , aku kena belanja 2 manusia tuu lagi tuu . Huhh , mmg tak best seperti yg aku sangka ow . Next Year , aku tidak akan celebrate birthday aku sama kawan lagi . Huhh , tidak guna betul =.= . KEJAM . But I did get some present from my lovely parents :D . ow guys ! I love it . nnt kalau aku pegi MRSM , aku akan belajar bersungguh sungguh dan dapat 9A+ dalam SPM 2012 Insyallah .



Leave me a rose | 0 roses left.


Will I see You in My Future ? Tuesday, December 28, 2010 @ 10:55 PM
Salam wook wook !

Duii na , pelik dohh intro aku kali ini =.= never mind that for now . Jeng Jeng Jeng ~ Naa , school akan buka tidak lama lagi dohh . Amacam ? suda sedia utk jejaki ke Form 4 ka Aleeza Oii ?! Dohh , mmg tidak pun . T.T . Sedih lha parents aku dgr mcm tuu , dorg susah susah utk kasi masuk aku kedalam MRSM oww . Takpe , aku akan cuba dgn bersungguh sungguh ;) . Pencil pen kertas buku , semua tuu aku belum ada sebenarnya . Yg ada pun , pencil setia aku brwarna merah , ow pencil ! I will never lose u ! Oke oke dah terlebih emotional suda aku . Pasal boyfriend di last entry aku tuu , fikir fikir . Jenis lelaki apa yea yg aku suka ? Entah lah , nnt kalau aku msuk MRSM . Aku mau cuba takel one of the boys there . Di sana mesti ada Handsome + Pandai kann ~

What do I think of school ? mesti lah pelajaran =.= . Pastu , cikgu cikgu yg berjasa krn mengajar kepala mangkuk mcm aku sendiri sehingga berjaya :) Then , terfikir pasal kawan kawan yg berperang sama sama . Lastly aku fikir pasal , BREAKING THE RULES BABEH !
Waaa , budak jahat ehh aku ni :)

We should skip our french class and get together for a while , dont you think ?

Leave me a rose | 0 roses left.


Be My All in a Big Red Bow Monday, December 27, 2010 @ 2:14 AM
Salam girlfriends :)

Wow . Akhirnya dapat juga aku join group "15 years old club" . Yang part sedih nya , bila mula sekolah ada suda org turn 16 tuu nnt =.= annoyed betul .
Mengapa aku update blog jam 2 pagi ? Sebenarnya aku ada penyakit Insomia sejak cuti sekolah bermula . Sejak itu , aku bermula tidur jam 3 4 gitu . Kadang kadang tak tetidur pun . Yealah , GOYANG KAKI jaa hidup aku skrg . Tapi itu aka berakhir nnt pasal sekolah akan mula about 2 weeks or so . Mission esok , aku mau beli barangan sekolah mcm pen pencil etc. pastu pegi birthday shopping with friends :) . But sadly , My BGF Sue wont be joining me *BOOHOO* . Geez , it will be different tomorrow =.= plus Im gonna spend Haz's Bro T.T . No FUN ! Aku bole bayang kan , mood aku hilang . Last last aku jalan sendiri dgn muka merajuk . Yeah , langsung xda senyuman . Can u imagine Im not smiling ? =.=


Aku mau boyfriend lha . Entah knp , aku jealous klu ada couple jalan jalan . Tgk mcm sweet nie , aww ♥ . Tahniah kpd kamu ada boyfriend :) harap dia treat you like a Queen *jgn gatal tahap iblis laknattullah , sila potong zakar nya*
Aku ada minat satu mamat ni dia ni org Sabah tpi dia belajar di Melaka . Dia satu sekolah dgn kawan aku . Aku betul betul minat dia ni , tapi ada brapa masalah :
  1. Aku perna dgr yg dia ni mcm Boys Over Flower . 4 jejak tercun di sekolah . So aku takut kalau dia suda brpunya atau ada fan girl tahap kritikal .
  2. Malu betul , tapi sebenarnya aku suka juga . Tapi dia tidak tau mcm mn mau start a conversation . Ahh , takan perempuan pula yg mau mulakan ?
  3. Dia ni mcm suka perempuan pandai =.= *terasa mcm a punch in my face lorh* Betul . recently dia dapat PMR 8A :) . Well , mmg lh aku mau lelaki pandai . But mcm aku punya chance to be with him tersangat lah nipis . Hmmpp .
*fikir fikir* Hmm , mcm itu saja lah . Aku mmg suka dia betul serious ! Ada hari tuu , aku dapat sms dari dia yg ckp "Hye" . Terlonjak kegembiraan aku , senyum sampai ke otak .
Well , apa bole buat kan =.=


I've been thinking , Can I have a boyfriend for my Birthday this Year ?
________________________________
Baby can you hear me?
I have been so good this year and all I want is one thing
Tell me my true love is here
He's all I want, just for me
I'll be waiting for you in here.
Baby thats my only wish this year.


Leave me a rose | 0 roses left.


Movie Time 3 Friday, December 24, 2010 @ 11:27 PM

Now Im gonna watch Scary Movie .
I mean the whole thing , SM 1 SM 2 SM 3 SM 4
its gonna be a long night :)
Good night to you all !

Leave me a rose | 0 roses left.


Forgetting Aleeza @ 10:41 PM
Salam wonderpets :)

Aku baru habis dinner sama pakcik makcik dan sepupu d Pizza Hut .
Wehh , mmg best . Best nya kan , my secret crush aku ttb text aku ,
Mmg kegembiraan aku tidak terhingga , tpi kami start amat lha slow dan boring mcm
  • Hye
  • Sepa nama ?
  • Putra
  • Yeah saya kwn Jad . Umur brapa ?
  • Baru mau masuk 16
  • 8A
Then terstop kat sana jaa . . Ttb lagi kwn aku si Jad call . Keadaan d Pizza Hut tu mmg bising sangat lah . Kami cerita sehingga aku hampir tidak terorder Pizza kegemaran ku T.T
Lepas kami keluar sana , aku bawa cousin aku jalan jalan kejap . Ttba kami masuk Toys R Us .
Jalan jalan , tekan sana sini . Aku beli ni robot hand toy dan dia malu sama aku time kami bayar .
Balik balik dia tny aku "Ko betul betul mau beli tuu ??"

Haha , mmg lawak lah :) And so we had good times together .




Leave me a rose | 0 roses left.


Believe dream for you and I @ 2:30 PM
Salam readers :)

Tengok blogger kawan ku sudah mereka post tentang kejadian semasa mengambil keputusan .
Yeah , mmg menakutkan .

Sepanjang malam aku tidak dpt tidur bukan gara gara berfikir pasal result tpi aku pun tidak tau lha . Mmg kacau utak betul , sehingga jam 6 baru aku dpt lelap mata . Jam 7 , mama aku call kasih bangun aku pasal sebelum aku pegi school , aku singgah ke rumah Sue . Jam 8 aku sampai sana ,
menegok Sue dalam keadaan paling sexy yg aku perna nampak dia . *seluar pendek baju t shirt rambut bertaburan* . Memang mengoda . =.=
Aku masuk dengan uniform tahun lalu *jgn risau , masi muat* .
Mama dia mau jalan mau tengok cucu beliau :D Yeah , caring I know .
Jadi tinggal lah aku sama Sue di sana .
Memandangkan aku sebagai tetamu , dgn baik hati nya dia masak kan aku breakfast
My favourite Nasi Putih dan telur dadar , sidedish sos cili :D

Yeah , I had fun with her waiting anxiously for her mom to drop us at school .

tiba di school , entah aku rasa positif . Happy go lucky as always :) .
Orang pertama aku nampak ialah Wanie sdg berpelukan dgn mama nya , menangis .
Mula suda aku nervous but still maintain chic . Nampak classmate ku , muka masi sama cuma ada nya berjerawat and more .
Aku berbaris utk ambik slip keputusan . . Tiba giliran aku , jeng jeng ~
Aku nampak C di bawah sekali then aku tgk atas nya

ALHAMDULILAH :)
Aku keluar line , pegi penjuru . Menangis *Hingus keluar* tpi pasal selama sebulan aku sakit okey =.= . Bila kawan mula ke tempat aku , aku ttba teriak mcm fan girl baru jumpa B2ST .

Aku rasa bersyukur sangat kepada Allah kerana telah berikan aku rezeki begitu baik buat diri ku ini . Not to mention , the MOST AWESOME BIRTHDAY GIFT I EVER HAD . Well that evening , mama aku terus call pejabat MARA utk kasi masuk aku kedalam MRSM Sabah . Fast isnt it ?

Im very humble to recieve such as that result :)
Alhamdulilah , I have make my parents proud of me .



Leave me a rose | 0 roses left.


Smile , even when you dont expect the outcome Thursday, December 23, 2010 @ 3:19 AM
Salam :)

Wahh , tgk jam laptop dah 3:22AM dan telah bertarikh 23 Dec 2010 .
Sebenarnya aku buat entry ni pasal aku tidak dpt tidur dgn nyenyak .

=.=

Bukan nya aku nervous pasal esok
*keputusan PMR 2010 , yg menunjukkan hasil usaha aku selama 3 tahun belajar dan telah berperang selama seminggu bermula dari 5 Okt 2010*

Off the topic , aku sebenarnya tiada kenderaan utk pegi school esok pasal tanggungjawab family aku masing masing pun sibuk .
Last last , aku kena minta tolong Sue akhirnya =.=

BUDU EHH , KAMU MAU TAU BERAPA BANYAK MISCALL AKU KASI TINGGAL DIA ? TIDAK PANDAI JAWAB BETUL =.= TIME TU PUN BARU JAM 9.30PM .
AKU FIKIR DIA SUDA NYENYAK TIDUR MCM LEMBU . SEHINGGA AKU CALL MAMA DIA LAGI . HUHH , PUNYA MAIN TEKANAN AKU . ENTAH , MUNGKIN DIA BERSYIOKAN BERMAIN SAMA ANAK BUAH DIA KALI , ZAQUAN
___________________________________


dear readers , if you are reading this entry now .
Please give me the wish of luck today at 10 AM
I might need it :)
i love you

Leave me a rose | 0 roses left.


Waiting is not the best feeling that I have ever felt Wednesday, December 22, 2010 @ 5:23 PM

What ever my result is
I dont want to be someone Im not .
Especially the ones who use the result as a excuse of getting what she wants
*Materialist*
Oh no no .

Ya Allah , jauhkan kan diriku dan rakan rakan ku dari sifat bangga . Berikan lah kami sifat rendah diri . Amin .




Leave me a rose | 0 roses left.


Deal Tuesday, December 21, 2010 @ 10:07 PM
Salam SUPANOVA :)

Haha , kpd Kpop Fans mesti tau apa supanova tuu ,
ini lah terjadi kalau suda gila sama lagu T-ara .

Okey , tadi mama bawa aku pegi OneBorneo .
Sajaa jalan jalan , mama aku mau kasi hadiah sama bos
beliau . Singgah lah kami kedai cute cute mcm
Minitunes etc.

Kami ada juga pegi Parkson kejap , mcm mcm mana mau beli =.=
time kami mau bayar , ada satu lelaki ni
CUTE with capital letters .
Nama dia James J. *tpi dia pendek mcm aku*
Tapi aku suka tengok muka dia :)

Wahai penduduk KK , cari lah dia untuk aku yeah :)

Lepas dari sana , aku dan mama singgah
ke kedai yg menunjukan perkataan SALE kat cermin
situ lah , kami masuk .

Sehinnga kami masuk kedai
Charles dan Keith .
Ada satu wedges terbaru dorang ni .

I fell in love . Heels tersebut mmg membantu aku
untuk bertambah tinggi sebnyak 6cm
tapi masalah nya , kasut tuu terlalu besar =.=

Pastu mama aku buat deal sama aku .

Nanti mama belikan ko heels tu time ko birthday nnt :)
tapi ko kena pakai gaun sekali jalan jalan di kk
*evil smile*
haha . I know right , imagine me wearing the most feminine dress you ever thought
=.=

but screw that , I want those heels so badly

Hmm , My wishlist is getting bigger by the minute




*Jezmine Blossom , i adore her . This is the heels Im talking about
but I want mine in black*

Leave me a rose | 0 roses left.


Say NO . @ 5:01 PM

DILARANG MENGURAT ,
DILARANG DI URAT .


Leave me a rose | 0 roses left.


Kontest Belog Terkemas Monday, December 20, 2010 @ 2:08 PM

Sekali lagi , aku di tag ole Cewek cun Fyna :)

Thank you kerana anda fikir blog busuk ni , kemas .

Terharu sangat ㅠ.ㅠ

*si pembaca yg tengah mengecilan mata kamu , masuk kontest ni
Betul betul , teramat lah aku malas sekarang utk pegi blog kamu .
Ambil jaa , teda polis mau tahan kamu . Dont Worry tpi kalau ada juga ,
kamu panggil aku then aku panggil Power Rangers*


Leave me a rose | 0 roses left.


Tag I @ 1:52 PM
Thank you my darling Ayu kerana ko tag aku .

Ini benda tuu ,


nanti aku tag kamu , kamu wajib jawab soalan SPM ni

  • Berikan satu nickname untuk si pemberi award :
My Kelantan darling :)
  • Ucapan untuk si pemberi award
Ko orang kedua terCUN . Orang pertama ialah AKU :)
  • Listkan 6 artis/band/group yg anda gemari
Ehh , malas mau tulis banyak ttp sekarang aku gila sama
My Chemical Romance
  • Bagi award ini kepada 10 blog yg cun
Kau ! Yang sedang baca entry ni , ambil cepat !
Kalau tidak , aku tembak ko time ko makan di Pizza Hut nnt .





Leave me a rose | 0 roses left.


De Ole VII Friday, December 17, 2010 @ 9:33 PM
Without a sound I took her down
and dressed in red and blue I squeezed
Imaginary wedding gown
That you can't wear in front of me
A kiss goodbye, your twisted shell
As rice grains and roses fall at your feet
Lets say goodbye, the hundredth time
And then tomorrow we'll do it again

Leave me a rose | 0 roses left.


De Ole VI @ 9:30 PM
When will I miss you so far
And the collision of your kiss that
Made it so hard to forget you

Leave me a rose | 0 roses left.


De Ole V @ 9:29 PM
Singing songs that make you slit your wrists
It isn't that much fun, staring down a loaded gun
So I won't stop dying, won't stop lying
If you want I'll keep on crying
Did you get what you deserve?

Leave me a rose | 0 roses left.


De Ole IV @ 9:24 PM
And through it all
How could you cry for me?
Cause I don't feel bad about it.
So shut your eyes,
Kiss me goodbye,
Just sleep.

Leave me a rose | 0 roses left.


De Ole III @ 9:21 PM
It was a lie when they smiled
And said, "you won't feel a thing"

Leave me a rose | 0 roses left.


De Ole II @ 9:19 PM
And without you is how I disappear,
And live my life alone forever now.

Leave me a rose | 0 roses left.


De Ole I @ 8:28 PM
Juliet loves the beat and the lust it commands
Drop the dagger and lather the blood on your hands, Romeo
Blockquote
Blockquote

Leave me a rose | 0 roses left.


Friendship Ring Thursday, December 16, 2010 @ 10:35 PM
Salam happiness seekers :)

Hari ni , aku jalan sama Best Girl aku , Sue . Yes , just the two of us :)

Sedang kami jalan jalan untuk pass the time , aku dekati satu kedai gerai hardcore ni ,
aku tengok cincin dia .

Aku ckp sama si Sue , kita buat macam friendship ring .
Sedang kami pilih pilih , aku nampak this awesome
DOUBLE FINGER RING

hampir serupa lah dgn pic di atas ni tapi bila aku tengok harga dia
Huhh =.= mahal ow
Tidak jadi terus beli .

Sebelum kami singgah sana , kami ada pegi Speedy .
Ada baju MCR baru , aku mau beli
aku pun cadang c Sue pun beli . Dia okey ja , besaa lh budak yg bole bawa banyak duit .

Last last pun , tidak jadi juga

Sue , lain kali lah arr :)
kita beli baju sama cuma jgn pakai waktu sama lh , okey ?


Leave me a rose | 0 roses left.


Boyfriends issues @ 9:02 PM
Salam girlfriends :)


Why I should have a boyfriend
  • bila aku jalan jalan dgn dia SAHAJA mcm di mall gitu , aku tidak kena urat . Senang cerita dia tidak kena goda :)
  • bila pegi makan dia belanja aku . Dia tidak mau girlfriend dia kasi keluar duit tapi dia tidak mau girlfriend dia x da duit :)
  • kalau aku boring dalam cinema , aku ble bawa dia cerita dan dia cool sampai tidak layan wayang tuu .
  • klu aku aku tny dia "ble aku peluk ko ?" dia cuma balas senyuman ja . Pastu aku jauh kan diri aku dri dia ttp dia mc cool :) Kenyang dgn perangai aku .
  • Mau pendiam sikit but still charming
Why I dont want a boyfriend
  • tidak suka kalau masuk kedai baju =.= oh no no
  • bising sangat .
  • kedekut tahap iblis . belanja masuk tandas pun kedekut .
  • gatal mau mengurat perempuan lain depan aku . Pantang lagi klu dia membalas goda an perempuan gatal =.=
  • pemarah . Bad temp , benda kecik mcm terpijak kasut dia pun suda kena marah mcm aku tembak PM ja
I know my reasons are a bit . . .
Haha , today I went out with my BestGirlFriend .
Dua wayang kami tengok , dua kali aku kena urat *kata Sue*

Fitting room di Padini . Selalu nya port kami di fitting room Parkson but today was different in a good way :)

Leave me a rose | 0 roses left.


Sec Letter Tuesday, December 14, 2010 @ 10:05 PM
Quicky Update :

I just watched E!News Asia
I saw this story about
Korean Madness


When 2pm was interviewed the guy ask them
if they had anything weird from their fans .

Nichkhun : I got this huge electric piano from my fans . It was REALLY expensive , so Yeah :)

Taek : Sometimes we got letter of Proposal that says

Just get married with me ,
Im rich I can take care of you ,
you dont need to sing anymore

=.=


Leave me a rose | 0 roses left.


No need for tumblr @ 9:40 AM
Salam boyfriends :)

haha , bukan lelaki ja aku maksudkan tuu , perempuan pun

Ini lha seawal pagi yg aku bole bangun semasa cuti sekolah ,
Kalau buka fb , fikir utk delete jg acc tidak guna tuu

Huhh , mau update twitter pun malas juga . .
buat acc tumblr pun malas juga , tidak guna tuu dia tidak mau trima emel aku =.=

ㅠ.ㅠ

Bila fikirkan balik , buat apa mau buat tumblr
sedangkan blog tercinta ku ini pun sudah cukup
untuk letak awesome quotes & pics .

haha , i need no tumblr yaw :)
btw , now I starting to deleting my friends again .
EVIL ? no , they're just strangers
I dont give a crap what they think .
Technology now is just distracting =.=


Leave me a rose | 0 roses left.


Im not Sorry Monday, December 13, 2010 @ 6:31 PM
Salam chumps :)

I am not the kind to like to share information about myself
but I love to tell my adventures through out being a simple girl .

I rather not people ask me cyber-ly .
Thats why I dont accept friends requests anymore
*btw , where the fuck is IGNORE button ?*
Huhh , since the movie "the social network" came out , fb just been srcew .
Now Im thinking about deleting my acc again . =.=




Leave me a rose | 0 roses left.


All my Love @ 10:22 AM

The cast of the upcoming MBC sitcom, ‘All My Love’, recently wrapped up a photo shoot for the sitcom’s promotional poster, and it was revealed on October 20th.

The promotional poster for the sitcom ‘All My Love’, previously named ‘Do Me a Favor’, features the full 12-membered cast, including main man Kim Kab Soo, Park Mi Sun, Jo Kwon, Son Ga-In, Yoon Doojoon, Yoon Seung Ah, Jun Tae Soo, Yeon Woo Jin, Kim Young Ok, Bang Eun Hee, Jung Ho Bin, and Kim Na Young. The poster gives off a very fun-filled atmosphere, making viewers all the more interested in what this exciting sitcom will bring.

According to the production staff, although they were short for time on the photo shoot, all 12 members cooperated well and the photo shoot ran smoothly. It was said that the cast even monitored each other throughout the shoot, already displaying strong teamwork even before the official premier of the sitcom.

Jo Kwon, who will be playing the twin brother of Ga-In, revealed, “It was our first photo shoot with the cast, but everything flowed so naturally, and everyone harmonized with each other, so it was really fun and interesting. I’m looking forward to our future filmings.”

Meanwhile, the sitcom will tell stories based on the fusion between a poor, kind family, and a selfish, rich family, where the mother (Park Mi Sun) of the greedy twins, Geum Ji (Ga-In) and Ok Yeob (Jo Kwon), remarries to a school director, Kim Kab Soo.

Source : AllKpop

_____________________________


Addiction with the Adam Couple makes me love to see them as twins

But Im more delightful to see them as a married couple though



Leave me a rose | 0 roses left.


Late Publish Sunday, December 12, 2010 @ 11:40 PM
Salam semua :)

Maaf aku lambat publish satu entry

Click here to read

Jangan lupa baca arr .

________________________________

Aku mau tidur awal sudah
Malas mau stay up late night

Mission esok :

Cari and Beli Heels

esok mama cuti :)
nasib lah , aku bawa dia pegi KK
rehat lah kaki mu , mama



Leave me a rose | 0 roses left.


CL @ 12:37 AM


I LOVE THIS BAD GIRL :)

Leave me a rose | 0 roses left.


Fireworks Saturday, December 11, 2010 @ 8:56 PM

YOUR ORIGINAL
CANNOT BE REPLACE


Leave me a rose | 0 roses left.


Made In Japan @ 9:12 AM
Salam my dearest :)

Lama suda tidak update blog ni kan . .
haha , kmu tidak prasan kan =.=

Selama seminggu aku cuti utk cari
THE PERFECT BOYFRIEND
sama family aku . Mama aku ckp, brliau mau cucu cepat .

oke . suda malas aku mau intro panjang panjang so aku mula kan
*aku malas mau letak semua pic aku aku ambik letak sini , jadi aku letak satu pic & ceritakan kmu experience ku*

Day One : Ini pagi first day aku pijak tanah jepun yg dulu nya perna jajah neg. kita . Malam sebelum nya kami sampai di hotel jam 11 pm *masa jepun* . Penat gila ow , dalam kapal selama 6 jam . aku tidak ble tido pasal aku guna lens , tapi nasib lha a entertainment dlm kerusi tuu . Aku tengok wayang Percy Jackson tu , and some comedy shows . Bila suda landing , ble rasa mcm ada 12 aircon menghapad aku yg bersuhu 16 Celsius pastu angin nya kuat betul !
Pagi ni , kami akan mula kan adventure tapi kena makan dulu breakfast .

Kami kena bawa ke Disneyland :D . BEST . Kami naik mcm mcm rollercoaster . Tapi dua benda aku tidak suka . Satu sesak gila ow mcm tidak ruang pun untuk brjalan . Dua line dia panjang
siot ! Ada satu ride , kami Q selama 1 jam setengah hanya untuk merasakan rollercoaster dia selama 5 minute . But it was worth it . Yealah , di KK mn ada Disneyland .
BOO . BOO .

ttp bila suda malam suhu lagi menurun , bermula lah kesengsaraan kesejukan

Selepas balik dari Disneyland , kami tidak terus pegi hotel . Kami singgah di Toyota showcase , itu ka kena panggil ? aku pun x tau lah . Kalau pasal kereta ni , aku tunjuk muka derk . Muka yg yg tidak hormat org , boring ow . Begini ka rasa nya klu boyfriend teman kan girl dia pegi shopping . So bila time mw balik dri tempat kereta tu , aku dan mama jalan awal . Jadi sempat lah kami ber photoshoot di tangga , nasib tiada saksi kecuali Allah :)
Then kami balik hotel lah . Yaw , aku tidak tidur ow . Terlintas segala hantu jepun yang aku pena tengok .Pocong pun ada juga ! cuma pocong aku mata dia sepet dan hidung dia mancung .

Day Two : Hari ni free day :) Tour Guide kami ambik cuti so kami jalan sendiri lh . Kami pegi Shinjuku , bukan shopping but just window shopping . Huuhh , mahal gila ow ! Tarik hingus ja nampak harga dia =.= . So kami exercise kaki ja lh . Lupa kan Pavilion d KL tu , sepa yg tamberang ckp besar beli barang kat sana tu . Woi ! Kmu shopping lh di Jepun , msuk koma kmu . So dont temberang ckp kmu shopping kat Pavilion . Ada time ni , kami masuk cafe . CUTE ow , pelayan pun cute cute :) Kami hanya ddk sna selama 30 minit dan order 3 Orange Juice 1 Lotte 1 Icecream . convert to Ringgit = RM130 . Jumpa juga aku budak lelaki Handsome2 siap ambik gambar lagi ! Smart oi , dgn earphone and muka putih :D . Be my bf lh ~

Day Three : Tour balik . Kami pegi Tokong d Asakusa . Jalan jalan sna , teringat pula movie Virgin Snow . Baik kmu tgk tuu , best :) Pastu banyak couple ni . Yang cun cun ni . Jealous lh bh , pastu perempuan dia banyak yang pendek pendek bh , pakai sky high heels lagi . Aku rasa kecik , 98% perempuan Jepun Slim Slim ow . tergoda sikit =.= Tapi yang best nya kan pasal tempat tuu . bole di katakan murah sikit kalau untuk jual souvenir lh . Ada Kimono dia ni cantik tapi aku tidak suka SILK . Last last aku beli Yukata*pejama tradisional* dengan potongan harga :)
Convert : RM40 , lebih kurang begitu lh . Additional , aku dpt tgk schoolboys . Nope , dorang sdg sekolah sekarang tapi bukan belajar hadap muka cikgu tpi buat fill trip . Jadi sesak terus ni , aku aku dpt juga lh senyuman manis tahap Forrero Roce dorang tuu . Rindu pula bila terkenang balik .
Day Four : Mt Fuji ! Here were come ! Damn its cool like crap , I mean . . . . YES its cold like crap ! Time ni , mood aku tidak stabil pasal aku datang haid *malas mw ckp uzur , nnt kmu ingat aku tua pula =.=* Sebelum aku pegi Mt Fuji , kami pegi mcm pasar . . . lebih kurang begitu lh . Macam macam dia jual , makanan gitu . Okey , perjalanan pegi Mt. Fuji ambik masa 40 minit so dgn baik hatinya Tour Guide bagi kami chance untuk sambung tidur . Tapi masalah aku tidak bole tidur gara gara aku pakai Contact lens , jadi aku buat concert sendiri lh featuring BEAST :D
DooJoon . . . . Pandangan perjalanan kami pegi sana mmg breath taking lha Klu Professional Photographer di sana mmg 3 hari 3 malam dia stay sna .

*Berjiwang sekejap sambil menikmati pandangan Mt Fuji*

Keadaan muka aku di Mt Fuji , Kesejukan . Ada aku jumpa Hello Kitty pny Patung yg besar punya :) Kawaii lorh

Day Five : Lawatan pegi Temple d ________ aku lupa nama nya , grr . Cantik cantik pokok pokok dia warna merah , I LIKE . Ini dia sneek peek



Day Six : Kami tengok Kimono Fashion show , siap mengurat lagi ow haha ckp aishiteru ja pastu tapuk kepala . Kami berpeluang naik bullet tren pegi Osaka .
YAW ! Habis Bershopping d sana :))
Tempat pling murah lh well , Harga dia boleh di terima hati lh
Aku beli jacket and topi . Kesemuaanya RM200 , mati lh kan dgn harga jepun ni . .
Well , hari seterusnya aku jadi jajal . Buka tudung , tpi aku kc msuk rambut kedlm topi
abang aku komen , aku mcm budak lelaki ttp nasib eyeliner selamat kan aku untuk ada unsur perempuan .


Muka keboringan di dalam bas . Macho :)

Di station tren . Muka bida , jgn komen =.=
Di bawah ni , schoolboys . Random ow and open lagi ni dorang
jgn fikir negative okey .
Ada juga yg handsome ow




Leave me a rose | 0 roses left.


Dont wanna Thursday, December 2, 2010 @ 11:33 PM


I DONT WANNA FALL OUT
BUT WERE ALL OUT
OF TIME
I DONT WANT AN ENDING


Leave me a rose | 0 roses left.


Movie Time 2 @ 12:07 AM


Yeah , I am back again with my status as
I am gonna enjoy my movie

GROWN UPS :)

emm . I do wish therre is someone I can watch it all alone
in my dark room and just lights from my monitor
ohh la la .

No . I am not pervert
*okay sometimes with my girlfriends *


Leave me a rose | 0 roses left.


Me @ 12:03 AM

DONT INSULT ME FOR WHO I AM
DO INSULT ME FOR WHO I AM NOT


Leave me a rose | 0 roses left.


Movie Time Wednesday, December 1, 2010 @ 3:44 PM


currently I am watching
The Last Song
in my dark room :)



Leave me a rose | 0 roses left.