EPISODES OF MY THOUGHTS


Nur Aleeza Amjah . 18 years old scientist
Currently a university student so maaf zahir batin awal awal aku cakap pasal blog aku sepi sangat
Interested ? Click on blue bird down here to follow me :)



Masayuizzati. Iffahizzah. Linana.

April 2010 May 2010 June 2010 July 2010 August 2010 September 2010 October 2010 November 2010 December 2010 January 2011 February 2011 March 2011 April 2011 May 2011 June 2011 July 2011 August 2011 September 2011 October 2011 June 2013

Layout is coded by Cia, Blog / Blogskins.
Inspirations from Bloodcast. Banner by The Fading Night
Hour Tuesday, November 30, 2010 @ 11:02 PM

Damn . In the middle of night I am STARVING
feed me =.=

Leave me a rose | 0 roses left.


PS I love you (Webcam) @ 4:22 PM
















Leave me a rose | 0 roses left.


All This Time @ 11:47 AM
Salam readers :)
this is those things that I would / do during this school holiday .
*sorry for the Grammar , kena bagi freekick aku oleh Miss Wong nnt =.=*

  • Selama 240 hari aku pegi sekolah *tidak termasuk Sabtu n Ahad* . Aku bangun seawal jam 5 untuk bersedia ke sekolah . Selalu nya aku tidak ambik sarapan di rumah mahupun di sekolah kalau aku dtg awal walaupun kantin suda buka tapi aku ni jenis yang kalau yang ada feeling baru aku buat *aku taw bukan ciri ciri pelajar yg ada exam besar =.=* . So kalau dari segi sarapan ni , aku biasanya makan di kelas . Biasanya ada cikgu lha :) . Tapi untuk keselamatan aku , aku makan time beliau mau keluar lh .
  • Datang datang saja di kelas dengan muka beruk dalam keadaan mamai :) selalu nya time aku dtg c efaeza bercerita sma c haz and c wanie . Aku tgk c dianor duduk diam diam , haha GOOD GIRL . Aku pun just join dorg lh dengar cerita dorg n senyum sinis mcm org budu .
  • Selaku pelajar tingkatan 3 tahun ini :) SMKP telah menjalan aktiviti yg mulia iaitu membaca Mathurat pada setiap pagi hari Selasa - Khamis , Jumaat pula baca Yaasiin utk pelajar Muslim jaa . Non - Muslim baca buku :) Isnin Perhimpuan mingguan .
  • Selama 6 Jam setengah lah aku bersedia selama 24o hari kadang kadang bole aku berkurap di sekolah selama 8 jam ;( tpi ini hanya utk persediaan utk menghadapi PMR 5 Okt 2010 yg lalu itu . Sekarang hanya tunggu result . Entah kenapa aku tgk budak lepasan PMR ni bole relax skrg . Huhh ~ . Tidak ku faham =.=
  • Sampai rmh seorg diri klu bas sekolah kasih turun di depan rumah aku . Memang menakutkan walaupun sinaran Matahari membakar lemak aku sambil aku berdiri tercegat di sana . Aku cari makanan ni , mcm tikus kelaparan . Hancur daput , pastu mama aku ingatkan kan ada perompak yg mau rompak Maggie yg mama aku entah mn dia tapuk kecuali ada emergency . Kesian kan aku =.=
Begitu rutin aku :) tetapi all above ini sebelum PMR
Mari kita tengok kejadian aku selepas PMR

  • Tidur lambat sehingga tidak tidur langsung . Ini gara gara SYAITAN . Haaa =.=
  • Kalau sudah tidur lambat mesti bangun lambat kan :) *usually lh* . Paling awal jam 11 AM gitu lha kan . Teruk ? Yes . Anak Dara bh suda d katakan . Jadi kalau yg bukan dara bangun jam brapa lh agak nya ?
  • Makan apa apa yg ada . TELUR di campur dgn KICAP , kalau aku rajin masak nasi sajaa :)
  • Dua aktiviti ku : Tengok TV sampai tidur dan Online sampai mau berak
Lebih kurang begitu lah rutin harian aku selama 70 hari cuti sekolah . Yes , banyak goyang kaki .

aku cuba relax :)

Leave me a rose | 0 roses left.


Korean Video Monday, November 29, 2010 @ 7:24 PM

Salam Wonerpets :)
haha . no . Aku tidak tengok cerita ttg haiwan bercakap .
Harap Maklum .

Beberapa jam yang lalu , kawan aku
c efaeza ni tag aku satu video di fb .

2PM - 2010 MAMA Live

aku pelik . lalu aku bermonolog .

napa pula ada video ini di youtube suda ?
seek peek ka ?
Biar betul ?

Aku berplanning dari Sabtu tu lagi yang
aku akan tgk Music Awards tersebut
dari jam 12.35 AM .
Iklan di Starworlds ckp
29 November 2010
12.35AM
Dont Miss it :)

Aku dengan lurus bendul nya aku tidur dengan lena
pada hari Ahad malam .
Bila esok nya , aku excited sudah aku stay up late night
mau tengok tu Awards tpi
bila aku fikir balik

.
.
.

MySpace

ARRR ! TIDAK GUNA ! NAPA AKU TIDUR PULA SEMALAM
ARRR !!! BUDU !!
$$%&^%&%*#%*&^*$#@*(^(*@%%*&(%#%^$*&
!!$&^(^*%^$@#$!$#^%+&^^&%#@#@%^$&^(&)

MySpace
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.




Dan sekarang aku rasa macam mau menangis !

MySpace

Leave me a rose | 0 roses left.


Kind of Eyes Sunday, November 28, 2010 @ 8:22 PM

Salam my superheroes !

Today just AWESOME . And I cant believe my dad said
"You Have those kind of eyes that must give =.= "

Haha . Dont Know what I mean ehh ?
Well , sesiapa followers setia aku mesti sda baca
tentang satu entry aku yg aku mau sangat
camera compact tidak kira jenama
*well , Im still wanting Canon though*

ada tuu somewhere .
And guess what I got at the PC Fair today ?

YAW !

Sony Camera Compact :)

Dear Bapa , i love you . doakan saya kejayaan di dunia dan akhirat :)
especially untuk dpt 9A

Amin .

Kamu yg baca entry ini pun kena doakan aku tau .


Leave me a rose | 0 roses left.


Move Friday, November 26, 2010 @ 6:11 PM

These are psychos . But they're my psychos :)
miss them

Leave me a rose | 0 roses left.


Annoyed @ 1:40 PM
Salam friends :)
Lets Begin :
  • Aku ingin pastikan blog tu tiada lagu . Maaf jikalau terasa :) . Aku rasa Annoyed . Lebih lebih lagi kalau aku buka banyak blog pada masa yg sama . Kalau lagu sama dan kena main serentak xpa juga . Huu , aku terus kasih mute volume laptop ni . btw aku pun sendiri sudah delete lagu blog aku ni . Bising sangat , sakit kepala *What you mean to me - Sterling Knight *
  • Aku ingin pastikan blog tu kemas . Maaf jikalau terasa :) . Aku rasa mcm mw masuk ke blog tu pasti kasih kemas dia lha . Siap akan aku bawa penyapu dan mop sekali .
  • Chatbox blog itu senang di cari . Malar maw kasih tapuk tapuk cbox , mcm mn aku maw buktikan aku telah blogwalking arr ??
  • Bila aku baca entry . Aku malas maw baca baca pasal collection boyfriend/girlfriend . Aku malu , mentang mentang aku single . Tapi kadang kadang sweet juga baca at the same time annoyed and jealous . Kalau aku ada boyfriend pun , gila maw letak biography dia . Mana taw ada stalker dia maw rampas dari aku kan :) btw , Im not ready to love yet .
  • Jikalau aku follow orang , aku follow dgn ikhlas *blog dia GEMPAK :)* remember I BLOG TO EXPRESS NOT TO IMPRESS . Dulu ja aku gitu , skrg aku matang *buek
  • Benci kalau pop up ataupun warning sebelum masuk blog . kacau hidup ja tu .
Agak nya itu saja lah yang aku rasa annoyed betul
Maaf jikalau terasa . Ini hanya pandangan aku saja .
Im just another nobody :)

I cant imagine how much love I gave this teddy for all the years in what I've been through

Leave me a rose | 0 roses left.


Tag , Im it . Thursday, November 25, 2010 @ 12:44 PM
Salam readers :)

memandangkan anda telah nampak title entry ni pun sudah tahu kan .
Yeah , I've been tagged :)

Thank You Rien youre a peach .


CUN kan :)

as always setiap award kena bagi soalan dan kita perlu menjawab soalan tersebut .
I think you get the point .

Berikan satu nickname untuk saya :
Rien Rocks Hard :)

Ucapan untuk pemberi award ini :
thank you soo much dear :) you rock out loud . appreciate it yaw .

Berikan enam favourite artis / kumpulan / penyanyi yang kamu minat :
  • Jay Park
  • Orianthi
  • Adam Lambert
  • Auburn
  • Katy Perry
  • One day
Tag 10 blogger lain :
Ayu
Iffah
Wanie
Haz
Amirah
Alisia
Hana
Mimie
Anis
Super Lolli

kalau bole add , orang yg follow aku pun kena tag jikalau tiada nama anda di atas .



Leave me a rose | 0 roses left.


CHIC Wednesday, November 24, 2010 @ 10:51 PM
Silly Cassanova :)

Maintain Chic


Leave me a rose | 0 roses left.


Happy Harry Pottering :) @ 7:31 PM
Salam boys and girls :)

Tadi aku jalan pegi OB dgn best friend ku , Sue :)
Sweet kan . I know .

Jam memunjukkan pukul 11.41 am bila aku sampai sana
ttp c Sue cakap dia akan sampai jam 1 pm .

So to kill time , Aku suruh c Ameer kasih kwn aku semetara tunggu c Sue datang .
So kami round mall OB tu lha sampai kaki aku cramp .

sibuk kami jalan jalan . aku masuk kedai accessory bh ni , so dia pun ikut ja .
Sehingga mata aku ternampak stoking Boys Over Flower *Korean*
Teriak aku , punya main cute *ckp sabah ni*
ttba c Ameer pun offer aku yg dia akan belikan aku stiking tuu .
Kebahagiaan 15 saat . aww , mmg cute siot :)

c Ameer dgn hadiah ku :)

Sebaik shj c Sue ambush aku , aku halau c Ameer dgn muka 1 cent .
Sue ckp aku kejam . Dia ckp kami rapat gila mcm couple .
No , we are not .

_______________________________________

btw tadi d OB , jmp schoolmates :)
malu aku . maklum lah time aku jumpa dorg ,
aku sama c Ameer , c Sue belum sampai .

Kami tengok Harry Potter .
My review but nvr mind me , Im just another nobody .


before kami balik , as always
Aku and Sue pegi dressing room :)

cant show u the pictures its 18SG .
*dont be yellow minded please*

Thats all for today .
I am scared now cause I am all alone :(



Leave me a rose | 0 roses left.


SPM Monday, November 22, 2010 @ 11:56 PM


DO YOUR BEST IN YOU SPM :)

GOOD LUCK TO ALL SPM CANDIDATES NATION WIDE

WISHING YOU ALL THE BEST



Leave me a rose | 0 roses left.


Falling Hard @ 9:29 PM
Salam ladubugs :)

Malam ini bukan malam indah .
Kenapa ? pasal mama kerja malam .
Jadi tinggal lah aku seorg di rumah sehingga esok pagi .
Baik malam ini aku tidak payah tidur kan

kasih tambah degree tengok Laptop dan TV ja sepanjang malam :)
Yeah , itu dia aktiviti seorang penganggur yg berjaya .

_________________________________

Tadi Abang dan aku hantar Mama pegi tempat keja dia .
Tme otw pulang , aku suruh abg pegi singgah kejap untuk beli reload .
Cuaca di KK masa ini , tidak mengalak kan aku keluar ttp dengan
semangat dan keinginan aku paksa saja .

Sehingga abg stop depan kedai reload ni ,
kan aku sudah cakap hujan teramat lah lebat ,
Kaki jalan di banjiri dgn air hujan .

Aku berlari dgn sekuat hati ,
sehingga bole bole aku tolak Kaunter tuu
*di bawa kaunter tu ada roda , aku bukan Hulk*

Sudah lah org di sana tu Handsome :)
pastu bila aku maw masuk kereta lagi masalah .
Abg aku part kereta depan pondok sekuriti
aku ulang hujan teramat lah lebat

Aku berlari sekuat hati ,
sehingga bole bole aku tergelicir .
nasib Abg sudah ready buka kan pintu kereta
kalau tidak , sudah 4 biji panadol sda aku makan sekarang .



Leave me a rose | 0 roses left.


Four To More Row Sunday, November 21, 2010 @ 10:50 PM
Salam readers :)

esok aku planning maw dominate KK .
in other words , jalan jalan ja lh .
bukan pegi dating . kasih kawan mama round round .

Al-maklum lh , cuti sekolah sudah bermula
Conform , semua Mall di sini kena gegar dengan tapak kaki budak budak .
tidak kira sedang dating , ber-group atau pun solo solo .

isshh , budak budak zaman skrg =.=

______________________________________

Success is a dream become reality

PS : even though school is over *for now* . but I still feel bored .
seriously , i dont miss anyone right now .
not even my friends . Yes I know Im a jerk .
But my heart is anxious about my PMR result .
Friends said that its too early to stress about it and enjoy for now .
But I cant . My heart is pounding =.= .

Ya Allah , berikan lah aku rezeki untuk berjaya , walauapapun
aku pasti aku terima dengan redha . Ada hikmah di sebalik nya .

Amin :)


Wish for me my lovely readers .
lots of hearts ♥

Leave me a rose | 0 roses left.


Unknown @ 10:22 AM

quick update :)

I think its weird that most of the boys in facebook
got 30++ of profile pictures =.=


seriously , its bugging me .
and they dont usualy use they own pictures .
Hello , youre not naruto or korean celebrities okay !?

And almost forgot ,

Use youre own name !
I dont believe your name in your IC is

Love Hurts Fuck Bitch
*example*

Do you want me to believe that your lovely parents
give you that shitty name ??

uhh . them
LOSERS

Leave me a rose | 0 roses left.


You @ 1:55 AM

Leave me a rose | 0 roses left.


Rock Saturday, November 20, 2010 @ 7:33 PM

BORED .
with capital letters .

currently hearing

2PM Heartbeat Rock Ver.

Brown Eyed Girls Abracadabra Rock Ver.

I love the Abracadabra ver. its better without singing :)



Leave me a rose | 0 roses left.


Off . Friday, November 19, 2010 @ 10:28 PM

Off to bed now .

Mata aku sakit ,
Badan aku lemah ,
katil ku memanggil ,
untuk tidur lena :)


Leave me a rose | 0 roses left.


Cherish @ 1:05 PM
*taken by Ayu*

___________________________________________

kami tidak buat apa apa special pun :)
We just talk talk and talk more .
U know who girls are , right ?

Aku sempat mempromosikan lagu
parody aku .

Tapi , terlalu banyak bantuan suara latar
so tidak jadi lh .

no worries my friend . I record sendiri pastu post di fb ?
maw ? ataupun maw aku letak di Youtube ?
Lantak lha .

bukan cara begini aku maw mengisi masa terluang pada
hari terakhir sesi persekolahan .

MENGANGKAT BARANGAN DARI SURAU SEKOLAH KE KELAS AKU


nasib baik jarak surau n kelas tu tidak jauh sangat .
~ Syukur ~

Bermandi peluh , tapi peluh tu tidak ketara lha di baju kami .

*walaupun kepenatan sebab angkat berat , ttp masih mampu tersenyum *
taken by Dg. Norlisa

Leave me a rose | 0 roses left.


Change of Heart Thursday, November 18, 2010 @ 10:18 PM
Salam peeps :) .

Aku tidak apa apa cerita untuk di cerita kan di tempat yg aku selalu ceritakan yg dipanggil BLOG , itu lah cerita nya :) .

Sajaa , sambil aku tunggu video WGM aku ini habis loading
*apsal malam ni lambat betul ar ? selalu nya , x sampai 3 minit aku tggu sda siap =.=*

sementara itu loading , aku pun update ja lh blog busuk ni .

well , tadi pagi aku bangun jam 12.3opm *jgn risau aku sempat solat subuh , pastu aku tidur balik*
pastu berus gigi dan cuci muka , pantang aku klu muka aku berminyak .
Tidak mandi pun , aku terus hadap laptop kepunyaan bapa aku .
First of all aku pasti akan buka Blogger then Youtube
baruu facebook yes , tiap kali buka internet sekurang kurang mesti ada 3 tab .

Boring tengok all above , aku main solitaire .
Yeah , aku mengaku dgn bangga nya aku suka main benda tuu .
SIOK BH :) . lantak lha klu ia menampak aku ni mcm loser
phurr ! aku mmg loser pun T.T

Bila boring sdh main solitaire , aku pun berhajat untuk mandi .
Tapi bila aku tengok jam 1.30 , aku belari anak ke tingkat bwh .
Ambik remote , tekan 6-1-2 . YEAH !
SPONGEBOB ! mesti tidak miss benda bodoh ni .
sehingga lha jam 2.30pm .

Aku pun berniat lagi maw mandi lagi untuk cubaan yg kedua .
Aku solat Zohor , pastu entah lh kaki aku bwa aku hadap ke laptop .
Jadi tertangguh lha niat baik aku untuk mandi .
Time tuu aku pun sedang untuk video aku untuk loading
so aku ambik kesempatan tuu , untuk mandi .
Akhirnya , rasa segar aku :) n bersih .

soo , dari petang hingga Maghrib aku hadap laptop ja lah .
Jam 7 gitu , baru aku cari makanan .
Terjumpa makanan lebihan OP kemarin
*jgn risau , belum bangas lagi kecuali kari lh busuk satu rumah =.=*

Lastly aku makan nasi putih dan udang masak butter .
Habis :) . Sue n kwn aku Ain panggil aku mama udang krn aku makan 17 ekor udang .
Hee . Rasa bangga sikit dgn gelaran aku dapat .

And baru saja , aku turun .
aku buat kopi utk aku .
Aku jumpa Hazelnut White Coffee di cupboard kitchen aku .
Sebenarnya , I AM NOT A COFFEE PERSON .
but aku saja maw test . memang aku rasa
mcm aku minum Hazelnut dgn sikit rasa kopi .
Maw ckp sedap , x juna . Maw ckp pahiy , x juga .
Ada rasa sikit manis , so I like :) .

And skrg aku sedang tunggu Video aku habis loading .
this is just to kill time .

Oya , do listen to Miley Cyrus - Who Owns my Heart . I like it *not love*
for the korean addicts , listen to 2AM - You wouldn't Answer My Calls .
iloveseulong



Leave me a rose | 0 roses left.


Awarded @ 12:22 AM

Salam my lovelies :)

Award ini telah di beri ole dearest aku Masayuizzati :)
Thank you . btw , ini award kedua aku .

Aku sekarang ni dalam keadaan mamai skit
pasal layan tetamu tdi pagi ,
so aku mungkin akan jadi GRUMPY .
so let cut to the chase :)

Ten Fact About Myself
  • Hate someone look at me *automatically shy*
  • I hate sausages
  • I am not a talkative person
  • I am Short
  • I am not a facebook addict
  • Gagap
  • I like to look at someone that dosent know Im wathing them
  • I hate awkward silence
  • I like to run
  • People think I am nice

nanti I akan tag you okey :)

Leave me a rose | 0 roses left.


Bonded Wednesday, November 17, 2010 @ 6:25 PM

Perlakuan pelajar apabila telah melepasi exam besar .
Senario :

Muka Sue apabila keboringan

Muka aku apabila keboringan

Ini kejadian nya :)

Thanks cause drop by my house my sayang .

Leave me a rose | 0 roses left.


Midnight Fantasy @ 1:34 AM
Handsome kan Laki ku ini :)

___________________________________

aku boring and x dpt tidur noktah .
esok mama aku buat

OPEN HOUSE SPECIAL
maw makanan free ?
feel free to go .

OngOng SeulOng

Leave me a rose | 0 roses left.


Salam Raya . Tuesday, November 16, 2010 @ 8:47 PM
Salam :)

Memandang sudah masuk Maghrib tadi ,
aku ingin mengucapkan

SELAMAT MENYAMBUT HARI RAYA AIDILADHA


ttiba teringat pasal projek sejarah aku selaku pelajar Tingkatan 3
pada awal sehingga pertengahan tahun 2010 ini .

aku rindu suasana belajar
for real ;)

Suasana sibuk , ribut , stress sehingga tekanan jiwa

p/s : wahai kaum adam , jangan lupa solat sunat esok :)


Leave me a rose | 0 roses left.


Updated @ 4:38 PM
Salam wahai readers :)
Tahu kah bertapa bosan nya saya di rumah ini seorg diri ?

Al-maklum lh , cuti sekolah sudah kan
*actually sekolah aku mula cuti Jumaat ni*

*cute kan meow meow ni*

Btw , aku ponteng ni hari :)
tabiat pelajar biasa yg berfikiran waras .
pantun utk memberi gambaran apa aku buat pada 16 Nov 2010 .

Bangun pagi jam sepuluh
pergi tandas berus gigi
bilik gelap badan brpeluh
hadap laptop sepanjang hari


Leave me a rose | 0 roses left.


Gathering Rimup Monday, November 15, 2010 @ 2:09 PM
Align Center

Salam my dearest :)
hari ni di sekolah , kami buat
RIMUP .
maaf , aku x tw maksud sebenar singkatan di atas .
Raksasa Import Maggie Untuk Popaye
kembali kepada tajuk kita .

aku datang ke sekolah seawal jam 6AM
dan telah di sambut dgn riang ole rakan ku , Dianor .
Beliau berjalan kearah ku dgn senyuman sepanjang
Sg. Rajang .

Pada mulanya , kami berdua shj . Setelah mendiamkan diri selama 10 minit ,
maka tiba lh bdk bdk yg lain .
__________________________________________

Lepas keluar dri surau , kami pegi singgah
kat kelas kesayangan *kasih masuk kasut ke dalam kasut dgn baik*

Kami mw chaw bh time tuu , tpi aku aku ambik gambar
sayangs classmate :)

Kami ke Anjung utk ehh , entah sepa yg bawa kami tuu lupa ^^
Tetiba perut menbuat permintaan , =.= kacau betul ow .
Aku n Sue sehati sejiwa seperut , means kami lapar lh .
Kami dengan slamber aku berjalan ke arah kantin sekolah kuu ,
then , aku sekumpulan orang asing (bdk bdk dri SM Shan Tao)
sdg berbaris d depan sebaris meja .

Pelik >.< . Yg membuatkan aku pecut dri sna , aku nmpk Ms Wong .
Aku terhenti d depan tingkat form 5 yg telah d balut dgn newspaper .
Sambik menunjuk jari telunjuk aku ke ats aku ckp "Ayu , si Jay pny lagi mantap"
*mcm gitu lh ayat aku* . aku refer sma ABS bh :))

We go round and round the school
=.=
pathetic kan kami . Last last kami jumpa othe crew kami di Koper .
Oww , bertapa rindu nya aku apbila terkenang
dgn memory form 2 . semasa di Koper sempat
juga lha ber CM-ing . Terjumpa jg kawan lama :) ttp sebenarnya
aku x excited sgt , pasal malu >< .
Jumpa dlm keadaan pakai baju sekolah . __________________________________________________

DO YOU REALLY WANT TO KNOW ? WE JUST
  • Tolong kemaskan bilik jamuan aka kelas kami
  • CM-ing . walaupun x bnyk pilihan =.=
  • Berjalan jalan satu sekolah sambil CM hingga ke luar sekolah
___________________________________________

Kami ber-pittstop d Surau sebentar sebelum meneruskan
perayauan kami .

tetiba timbul pasal belog
.

menurut Prof . Sue , beliau mengatakan
sesiapa yg memiliki belog
kerana hidup mereka bosan

=.=

Kami sikit kami akan buat upacara pekebumian utk seekor di
dalam celah celah lantai kayu .
Alhamdullilah , semut itu masih hidup :)

______________________________________________


Acara penutup Majlis Rimup :

Aku n Sue tidak concentrate malah
ingin membuat parody 2PM - I'll be back :)

ini Teaser dia :

I'll be back ,
I'll be back from the hostel in a week ,
You'll be making my favourite food ,
In the Kitchen table .
There will be Onion n Bawang ~
______________________________________-

And last last , I did get a bit of satisfaction .
Umar . Faizul . Apik . and more .

Hee . Mata aku penat sudah hadap laptop
dalam bilik yg gelap ni T.T

Good Day :)
Salam Farewell :)

_________________________________

Pictures I taken , enjoy :D

*aku sedar aku tidak comel mcm you all *

*kumpulan Kompang dari SMKL . Ada Umar*

*entah , ap benda aku ambik ni , dorg main lastik lastik*

*Me n Haz sebagai Banduan . Sue selaku penjaga*

*Happy Go Lucky d awal awal pagi :)*




Leave me a rose | 0 roses left.