EPISODES OF MY THOUGHTS


Nur Aleeza Amjah . 18 years old scientist
Currently a university student so maaf zahir batin awal awal aku cakap pasal blog aku sepi sangat
Interested ? Click on blue bird down here to follow me :)



Masayuizzati. Iffahizzah. Linana.

April 2010 May 2010 June 2010 July 2010 August 2010 September 2010 October 2010 November 2010 December 2010 January 2011 February 2011 March 2011 April 2011 May 2011 June 2011 July 2011 August 2011 September 2011 October 2011 June 2013

Layout is coded by Cia, Blog / Blogskins.
Inspirations from Bloodcast. Banner by The Fading Night
Curve Your Lips Sunday, March 27, 2011 @ 1:37 AM




Leave me a rose | 0 roses left.


ACC Friday, March 25, 2011 @ 5:26 PM

I HAVE A FACEBOOK ACC NOW . I STILL CANT FIND MY FRIENDS .

Leave me a rose | 0 roses left.


Going Back Sunday, March 20, 2011 @ 1:43 PM






Tanpa rela kena balik asrama sudah aku hari ni =.=
ANNOYING
yang teramat sangat ,
help me :(

Salam .

Leave me a rose | 0 roses left.


Different Saturday, March 19, 2011 @ 5:43 PM


My Teacher teach me to be good all the time , My mother told me to be mean sometimes .
I'll be a good girl with a attitude

Leave me a rose | 0 roses left.


Log @ 5:37 PM
Hey you , napa tidak balik asrama lagi ni tengok dah jam brapa suda !?
Esok petang baru aku balik , malas aku sekarang . Ish Ish , budak baru tidak bole buat gini . Kamu kena bagi pandangan pertama yang baik kepada orang baru :)
Lantak . Nak jadi setan satu petang kejap =.=



Leave me a rose | 0 roses left.


Beautiful to One Heart @ 1:13 AM
You dont need a mirror to look beautiful ,
just feel youre beautiful is enough to make one heart happy :)


Leave me a rose | 0 roses left.


Snip Snap Time Friday, March 18, 2011 @ 10:49 PM






Dah tabiat , lama sudah tidak berphotoshoot :)

Leave me a rose | 0 roses left.


Do Your Best to be a Good Girl will you ? @ 8:31 PM
i love you lots .
Promise me one thing , dont love me forever
but love me everyday :)

Leave me a rose | 0 roses left.


Home Works a lot . @ 3:41 PM



PECAYA AKU BELUM BUAT SEHELAI KERJA RUMAH PUN
YEAH , AKU BUDAK BARU :)


Leave me a rose | 0 roses left.


Prepiration I believe ? @ 12:40 PM
Boo! :)

Kepada anak dara lagi AYU . Ini keperluan asas yg kau mesti bawa :

  • Baju kurung 3-5
  • tudung labuh
  • tafsir Quran
  • kasut hitam (aku harap dalam keadaan sihat walafiat)
  • hanger
  • sabun cuci baju
  • baldi yang cukup
  • kain basahan , 2 atau lebih
  • buku
  • telekung
  • mathurat / yasiin / senjata penuntut ilmu
  • sepit kain
  • baju panjang tutup pantat yg cukup
  • baju muslimah
  • seluar tracksuit yg cukup
  • bahan jahit
  • tuala
  • bantal utk tidur
  • stock makanan
  • berus gigi ubat gigi
  • shampoo
  • keperluan dalaman
  • kain dalam
  • selimut
  • selipar tandas
  • selipas biasa utk prep
  • stocking
dan benda lain yang ko rasa perlu .



Leave me a rose | 0 roses left.


Droppin' at KL too . @ 8:35 AM
Day One : Breakfast dekat Sungai Wang

Day two : Lunch at Damino's Pizza :)

Day Four : At Genting .

Loves Flower :)

At Genting , me and my sister in a haunted house . Cute Guy :)

Relax at Suria KLCC while the dancing fountain is performed


Day entah kebrapa : At KLIA

Just a few things I bought :) Baju baru sedang kena cuci , Haa . Tunggu .

Picture taken a Genting :) FUN photos .

Leave me a rose | 0 roses left.


Droppin' at KL . Thursday, March 17, 2011 @ 6:52 PM
Salam peeps :)

Nak tau aku dari mana ehh ? KUALA LUMPUR lha babe :) . Sekarang pun , aku baru berpeluang menghadap laptop . Haa , sekarang pu tengah demam . Rindu KL kot , very beautiful . Yeah lh , budak Sabah ni SS betul bila kat KL . Semua Mall pun mau serbu , darah seorang remaja lh di katakan . Nak bagi cerita one by one pun kering lh jari jemari kesayangan aku ni nanti . Okey lh babes , ni nak cerita skit tentang orang orang kat sana selama aku memerhatikan dorang .
Satu benda dulu korang nak tahu ,
>>AKU BUTA DENGAN PERCAKAPAN ORANG SEMENANJUNG<<

Hina ? Bukan . Aku ni hanya manusia biasa yg lambat pick up lebih lebih bila orang cakap selaju kereta F1 . Haa , kantoi aku babe :) Siap muka blurr lagi .
Nak cerr sikit , time tu kami di Sunway Piramid . Aku memang mengidam Baskin Robin sejak balik Korea dulu *5 tahun yg lalu* . Tahu lh di KK masih in development utk kasih maju bak macam KL but still a long way to go =.= .
Time kami mahu balik , aku skodeng kejap . Tengok atas , waah . BASKIN ROBIN , aku pun bagitau lh mama aku impian aku . Mama aku bagi , gila kau rushing habis but still nampak ayu okey . Mana lh kamu pun kebetulan ada kat sana kan , aku yg budak perempuan yg berjalan laju tudung putih kot . Tak ingat , ahh . Bila suda sampai kaunter BR tuu , memilih aku saiz nya dulu . Paling kecil , RM25 . Memang mau jatuh jantung aku time tu tapi Allah bagi aku peluang . Beli saja lha .
Mau bayar sudah ni ,
waiter : you orang mane ? *cakap laju*
aku : Huhh ? muka Blurr .
waiter : you orang mane *entah brapa kali dia repeat*
aku : BLURR .
waiter : Huhh , U ORANG MANA ?
aku : *senyum* Sabah .
waiter : U stay mana ?
aku : Hotel :)
waiter : jauh ka dekat ? *cakap laju*
aku : Huhh ?
waiter : Hotel U jauh ka dekat ?
aku : jauh juga lha .
waiter : Ohh , pusing blakang kejap letak dry ais . Nahh :)
aku : okey , mau bayar ni *kasih keluar RM25 sda ni*
waiter : semuanya RM27.05 cik .
=.=.=.=.=.=.=.=.=.=.=.==.=.=.=
waiter : ini tax cik .
aku : senyum sinis *bayar*

Itu adalah antara insiden aku alami =.= .
nanti aku post pick benda aku beli arr :) Just Wait my loves .

Leave me a rose | 0 roses left.