EPISODES OF MY THOUGHTS


Nur Aleeza Amjah . 18 years old scientist
Currently a university student so maaf zahir batin awal awal aku cakap pasal blog aku sepi sangat
Interested ? Click on blue bird down here to follow me :)



Masayuizzati. Iffahizzah. Linana.

April 2010 May 2010 June 2010 July 2010 August 2010 September 2010 October 2010 November 2010 December 2010 January 2011 February 2011 March 2011 April 2011 May 2011 June 2011 July 2011 August 2011 September 2011 October 2011 June 2013

Layout is coded by Cia, Blog / Blogskins.
Inspirations from Bloodcast. Banner by The Fading Night
10 reasons Friday, April 23, 2010 @ 8:58 AM

Leave me a rose | 0 roses left.


getek ! @ 8:43 AM
ole kerna keboringan ari 2 ~
sya nuraleeza
telah d kuasi ole suatu prasaan
iaitu :

MENGETEK D DPN CAMERA

hal ini sering b'laku kpd aku
n aku tw bukn aku sorg jax d dunia ini
ad maslah ni~

soo~ mari kta cuba mengurangkn tabiat kta itu~

WE ALL IN THIS TOGETHER ~ lallalalalalala~

hee ~

gmbar hiasan :

Leave me a rose | 0 roses left.


awak love thnx yea Saturday, April 17, 2010 @ 10:56 PM
mcm lma sda kn aku x update blog aku ni~
b'habuk sda~ hee~

juz for ur entertainment ok~ hee enjoy :D

Awak

Hari ni awak nampak serabut

Semua orang kutuk

Tapi ada gak hati yang puji

Jadi you can always count on me

Awak

Hari ni awak senyum kat saya

Tapi saya buat-buat tak nampak

Padahal nak elak dari pengsan┬┐

Awak

Hari ni awak datang kelas saya

Tapi Saya buat bodoh ajer

Padahal bumi ni rasa macam dah tak cukup graviti

Awak

Hari ni awak nampak comel

Semua orang puji

Tapi saya puji dalam hati

Padahal nak gak puji sekuat hati

Awak

Hari ni saya senyum kat awak

Tapi awak jalan depan saya

Jadi senyum pun tak guna

Awak

Hari ni awak tegur saya

Tapi saya buat-buat pekak

Padahal nak elak daripada tak boleh berhenti borak

Awak

Hari ni saya tegur awak

Tapi saya tegur awak dalam hati

Jadi awak tak penah dengar all the gud lucks and take care hari-hari

Awak

Hari ni kita duduk semeja

Tapi rasa cam jauh giler

Padahal tak sampai sedepa

Awak

Hari ni awak beratur belakang saya

Tapi saya tak tau nak cakap ape

Jadi saya blah macam tu aje

Awak

Hari ni berubah situasi

Tapi Saya still kat sini

Padahal dah kosong tak berisi

Awak

Hari ni saya nampak awak dari McD

Tapi awak tak macam dulu lagi

Jadi saya terdiam sendiri

Awak

Hari ni saya dah janji..nak pergi

Tapi tak tau kenapa tak boleh pergi

Awak

Hari ni saya menyesal ada ego yang tinggi

Tapi dah takde harapan kat sini

Jadi nak tak nak terpaksa sendiri

Awak

Hari ni hari terakhir nampak awak

Tapi awak tak toleh sini

Awak fokus kat tv

Awak

Hari ni saya tengok gambar kita senyum

Tapi gambar tinggal gambar

Nak buang sayang nak simpan sedih

Awak

Esok antara kita ada ┬┐balai berlepas┬┐

Esok tiada esok untuk saya

Esok juga tiada esok untuk awak

Awak

Semoga satu hari nanti saya menginsafi diri

Tak nak ada ego tinggi lagi

Buat sakit hati

Awak

Sebelum pergi

Hari ni..kat sini

Saya janji

Semua ni untuk awak

Sebab kenal awak anugerah terindah pernah saya miliki..

TERIMA KASIH AWAK..=)

Leave me a rose | 0 roses left.