EPISODES OF MY THOUGHTS


Nur Aleeza Amjah . 18 years old scientist
Currently a university student so maaf zahir batin awal awal aku cakap pasal blog aku sepi sangat
Interested ? Click on blue bird down here to follow me :)



Masayuizzati. Iffahizzah. Linana.

April 2010 May 2010 June 2010 July 2010 August 2010 September 2010 October 2010 November 2010 December 2010 January 2011 February 2011 March 2011 April 2011 May 2011 June 2011 July 2011 August 2011 September 2011 October 2011 June 2013

Layout is coded by Cia, Blog / Blogskins.
Inspirations from Bloodcast. Banner by The Fading Night
iNEEDMOREREST . Sunday, February 27, 2011 @ 2:46 PM

Leave me a rose | 0 roses left.


Tellin Me Now Youre Gone ? @ 9:02 AM
Salam polkadots :)

Nahh , Ahad suda bha kan ni hari =.= Dulu bertapa syiok nya perkataan itu sekarang sudah jadi tekanan sambil tengok jarum jam untuk menunjukan nombor 3 . Haisshh =.= Hari ini plan aku , untuk cari baju dan cari makanan , Haaa . Bila aku cakap baju , baju alim dah jadi pilihan :) Hal makanan pula ? RINGAN ? Entah , nnt saja lh aku fikir .

Bha , aku mahu packing balik ke Asrama ni lagi =.= So Long ehhh , AGAIN . Next Two Weeks I'll be Back . Lots of love You Guys :)


Leave me a rose | 0 roses left.


Happy Morniday Day Saturday, February 26, 2011 @ 11:18 AM

BANGUN BANGUN MASIH MENGANTOK TAPI KUATKAN SEMANGAT UNTUK ONLINE .



Leave me a rose | 0 roses left.


Left With tears , Come with a smile Friday, February 25, 2011 @ 6:16 PM
Salam peep poops :)

AKU RINDU GILA GABAN SAMA KAMU SEMUA :)

and when I say SEMUA tuu , I mean semua yang aku tinggal kat KK ku Tercinta ini .
Hari ini baru aku berpeluang bermalam di rumah ku . Sekarang baru kena kasih lepas dari asrama tuu , dah aku ingatkan balik last week tpi ttb apa angin warden tu nak kasih lepaskan kami seminggu lambat =.= But whatever , Im still glad to be home again .
Esok , hee hee . Wahai sekalian rakan tercinta ku , kalau kamu rindu anak dara terlepas dari rumah ni , haa esok jumpa kita dekat OB :) fyi next week di sekolah baru ku ada exam =.= wish me do my best *winkwink*
entah , apa angin aku tetiba sama si JB =.=


Leave me a rose | 0 roses left.


Great Moments Sunday, February 6, 2011 @ 11:12 PM
Salam peanuts :)

I had a blast with Ain , Ayu , Wani today :) Love them much . And I had to say that this will be my last post for now because tomorrow I have to go to boarding school in Bukit Padang . Ini dia SMAKK :) . Wish me luck , hope me to get millions of friends in there .

Cun ? Memang lh =.= . Yang spoiler nya ialah makcik tuu ,
dan muka aku tidak nampak sini =.=

My sweetheart of the day :)
Fuhh , Ayu belanja aku McFlurry yaw :D



Leave me a rose | 0 roses left.


I Have 3 Calendars On my Desk . Saturday, February 5, 2011 @ 9:45 AM
Salam speedos :)

I just woke up =.= ttb ada angin aku mau update . Last night , all night long I watch Futurama season 6 . I disappoint that its not as stupid as the previous seasons . Mehh , Its was okey . I also want to watch Dream High as my friends talk about the cuteness of their actor They were like "ARR , WOOYOUNG CUTE GILA" and I were like "Duhh , =.=" Oh Yeah , I wore my Justin Bieber Tee to OB last night with my mom . People looking me like a freak show just because I wore JB Tee . Im awesome cause know , nobody have the dignity to wear it in public :) The truth is Im not a JB fan . AT ALL . But I dont hate him , I dont like him either .




Leave me a rose | 0 roses left.


Will be not our Last . Thursday, February 3, 2011 @ 9:00 PM
Salam My Smileys :)

Aku sedang duduk keboringan di dalam bilik aku sepanjang pagi tadi =.= mau buat homework but aku rasa tiada guna juga aku buat tu semua benda . SMS dari my darling Ayu telah membangunkan diri ku dari tidur nyenyak 10 jam .

Kami planning jalan hari Khamis *today* in memory of me :)
=.= macam sial , bagi penumbuk dulu .
Oleh kerana some difficulties dgn babes aku , kena tunda pegi Hari Sabtu . Aku okey jaa . Ttb lagi kena tunda pegi Hari Ahad nanti . I dont care :) as long I could spend time with my babes .
Mau aku belanja ? Tengok lh dulu kalau aku in a good mood time tu , arr bernasib baik lh kamu save sikit duit kamu . If not , kamu kenal lh kan aku tahap mana kekejaman aku . Woii , ini hanya hal makanan saja okey =.= jangan lebih lebih mcm tahi .


Leave me a rose | 0 roses left.


Midnight Blue @ 12:25 AM

Leave me a rose | 0 roses left.


Celebration Of The Rabbit @ 12:00 AM


Happy Chinese New Year :)
Taken on X'mas Day 2010 .



Leave me a rose | 0 roses left.


I Dont See a Man in You . Wednesday, February 2, 2011 @ 9:49 PM
Salam pale people :)

Tadi aku baru saja keluar dengan mama aku pegi Damai di RCH . Again skodeng skodeng , malar bh kan aku CM-ing saja ow =.= Bole dikatakan last chance aku ka ?
Entah kenapa kan , benci aku tengok lelaki zaman sekarang kan ttb ada hati mau pakai beg kecil =.= confused gila aku . Walaupun semua lelaki di family aku pun pakai gitu , bagi aku kan lelaki mcm itu tidak macho ow .


Leave me a rose | 0 roses left.


Not an Ending Part 2 Tuesday, February 1, 2011 @ 2:56 PM
Salam tomatoes :)

Tadi aku telah menghabiskan waktu aku dengan girlfriends aku di sekolah tadi =.= Sad to say I will MISS you all dearly :) Dont worry , Im still a bad girl . Not ready to be good yet =.= . Mau aku buat message kepada satu satu manusia dalam kelas aku ? Ehh , malas aku . Sorry Darls =.= Tadi juga , mungkin kali terakhir aku kasih nangis si Puteri :) Well , feeling sorry lha sikit .
Questions

  1. Should I feel Sad about moving ?
  2. Do I still connect with my friends ?
  3. Did I make the right decision overall ?

(a)Sememang Yeah lh siot =.= but Should I ?
(b)Hoping yes . Mesti mau tahu perkembangan issu semasa bh kan =.= Mana lah tau , aku akan dapat abang ipar di kelas nanti :D
(c)Susah lh aku cakap ni tetapi BELUM CUBA BELUM TAHU . And besides , cuma 2 tahun ja bh kan .

Leave me a rose | 0 roses left.