EPISODES OF MY THOUGHTS


Nur Aleeza Amjah . 18 years old scientist
Currently a university student so maaf zahir batin awal awal aku cakap pasal blog aku sepi sangat
Interested ? Click on blue bird down here to follow me :)



Masayuizzati. Iffahizzah. Linana.

April 2010 May 2010 June 2010 July 2010 August 2010 September 2010 October 2010 November 2010 December 2010 January 2011 February 2011 March 2011 April 2011 May 2011 June 2011 July 2011 August 2011 September 2011 October 2011 June 2013

Layout is coded by Cia, Blog / Blogskins.
Inspirations from Bloodcast. Banner by The Fading Night
Left With tears , Come with a smile Friday, February 25, 2011 @ 6:16 PM
Salam peep poops :)

AKU RINDU GILA GABAN SAMA KAMU SEMUA :)

and when I say SEMUA tuu , I mean semua yang aku tinggal kat KK ku Tercinta ini .
Hari ini baru aku berpeluang bermalam di rumah ku . Sekarang baru kena kasih lepas dari asrama tuu , dah aku ingatkan balik last week tpi ttb apa angin warden tu nak kasih lepaskan kami seminggu lambat =.= But whatever , Im still glad to be home again .
Esok , hee hee . Wahai sekalian rakan tercinta ku , kalau kamu rindu anak dara terlepas dari rumah ni , haa esok jumpa kita dekat OB :) fyi next week di sekolah baru ku ada exam =.= wish me do my best *winkwink*
entah , apa angin aku tetiba sama si JB =.=


Leave me a rose | 0 roses left.