EPISODES OF MY THOUGHTS


Nur Aleeza Amjah . 18 years old scientist
Currently a university student so maaf zahir batin awal awal aku cakap pasal blog aku sepi sangat
Interested ? Click on blue bird down here to follow me :)



Masayuizzati. Iffahizzah. Linana.

April 2010 May 2010 June 2010 July 2010 August 2010 September 2010 October 2010 November 2010 December 2010 January 2011 February 2011 March 2011 April 2011 May 2011 June 2011 July 2011 August 2011 September 2011 October 2011 June 2013

Layout is coded by Cia, Blog / Blogskins.
Inspirations from Bloodcast. Banner by The Fading Night
Rezeki aku panggil . Saturday, September 17, 2011 @ 9:50 PM


Salam semua :)

Hari tu aku pergi open house jiran aku , lets say its a small world .
Memang rezeki aku lha aku jumpa dorang balik :)
Aku jumpa Ustazah Noraini :) Ustz Norzam* :) Cikgu Fauzi :) , hah semua ini dari SMKPL
ditambah pula dengan guru guru dari SMKAKK . Err , aku tidak ingat bh nama dorang yang penting dorang mengajar aku lha . Oh Yeah , I also met a classmate , Syuhada Zailani .
Thats all =.=

Leave me a rose | 0 roses left.


Siang Dalam kenangan . Friday, September 16, 2011 @ 4:12 PM


Semasa munasabah diri

Kem Shift Ibadah
09/09/11 - 11/09/11
SMK Agama KK

Responds :

Horray :D

Leave me a rose | 0 roses left.


HONEST HOUR Sunday, September 4, 2011 @ 4:06 PM

AKU LANGSUNG TIDAK BUAT KERJA RUMAH . KONKLUSI : TAWAKAL :)

SELAMAT AIDILFITRI SEMUA :)



Leave me a rose | 0 roses left.


7 things I do Time Raya . Friday, September 2, 2011 @ 9:56 PM
Salam :)

Amacam raya kamu tahun ni ? Best ka karitt ka ? Aku punya 2 in 1 , why ? Best pasal :
  1. Balik Kampung lha , punya lha kacau kalau beraya kat bandar modern semacam
  2. Pakai baju kurung , ececeh ada hati mau jadi perempuan melayu terakhir lha tuu
  3. Spent sama family yang kau hanya jumpa sekali setahun kerana tuu pun kau tidak boleh buka facebook utk tny khabar dorg pasal kau terperap di dalam Magnesiumtahapkaratpunyabesi punya asrama =.= F.R.E.A.K.B.E.T.U.L.
  4. Masukkan kuih raya dalam balang dia and ke dalam mulut :)
  5. Tengok TV samapai tidak ingat dunia , berita tamil sekali dihantam aku .
  6. Pegi open house rumah orang , lain kata duit raya di depan mata :)
  7. Khatam 3 novel Hlovate :)
Yang whattheferruum nya pasal :

  1. T.T Balik awal sangat lha mak oiii . Masuk akal ka raya 3 kuntum hari jaaaa =.=
  2. Kerenk punya hal . Oleh itu siang malam berbaju kurung jaa (kecuali tidur lh , klu aku bawa tidur mmg sah aku kena tuntut best perempuan melayu semati award)
  3. Ferrrruuuum . Kena balik hell hole sudah 4 Sept ni . MEMANG F.R.E.A.K.B.E.T.U.L.
  4. Habis kuih raya di balang bukan oleh tetamu tpi ole anak anak dara dan anak anak teruna punya tuan rumah . Haru betul .
  5. Kau ingat cukup ka aku tengok TV seminggu utk Qada waktu TV selama 7 bulan ??? HAHH ??!!!
  6. Heiiih , nama saja duduk rumah banglo ala ala terkeluar dari zaman Zorror pun punya main banyak kedekut kau nak bagi duit raya =.=
  7. Boring sangat tiada benda nak baca =.= kunun lha .
__________________________________________________________________

Random scene :
Nama cousin : Ezza

Aku : Bila kamu start SPM ?
Ezza : Erm bulan 11 . Tapi trail mau 2 minggu lagi .
Aku : Ada belajar ? *ecece ckp org padahal homework kat rumah pun masih terkumpul habuk selama seminggu .
Ezza : Ada . NANTI . Tgk tv dulu kita :D .
Aku : Skrg iklan *terus tukar 603 utk SPM
Aku dan Ezza tgk skrin dgn muka toya . 2 minit berlalu
Aku : Mau tambah rabun suda aku
Ezza : Sambar remote . TUKAR TUKAR TUKAR
Aku : GREAT MIND THINK ALIKE :)
------------------------------------------------------------------------------------
The picture was taking on the last day of school sebelum cuti raya . Thank sayangg ku di bumi Smakk , Efa Eza :)


Leave me a rose | 0 roses left.