EPISODES OF MY THOUGHTS


Nur Aleeza Amjah . 18 years old scientist
Currently a university student so maaf zahir batin awal awal aku cakap pasal blog aku sepi sangat
Interested ? Click on blue bird down here to follow me :)



Masayuizzati. Iffahizzah. Linana.

April 2010 May 2010 June 2010 July 2010 August 2010 September 2010 October 2010 November 2010 December 2010 January 2011 February 2011 March 2011 April 2011 May 2011 June 2011 July 2011 August 2011 September 2011 October 2011 June 2013

Layout is coded by Cia, Blog / Blogskins.
Inspirations from Bloodcast. Banner by The Fading Night
IKLAN Saturday, July 30, 2011 @ 5:36 PM

My sister just got back from Egypt , She brought me this :)


Leave me a rose | 0 roses left.


Black Kuning Hitam Yellow @ 3:42 PM

Leave me a rose | 0 roses left.


Curi Curi Keluar dari Asrama Friday, July 29, 2011 @ 1:19 PM

Penjenayahnya : Aku dan Hasanah

Leave me a rose | 0 roses left.


Beli selipar sendiri boleh tidak ? Sunday, July 17, 2011 @ 4:24 PM
Ya Allah ! Benci nya aku balik asrama . Antaranya kena berjumpa dengan si Babat bikin panas . Sudahlah tidak dir i tu gemuk . Sedap mak bapa dia ja , pinjam selipar tandas orang =.=
Kalau sedap sangat brag pasal Iphone karit kau pun , kau masih kumpul duit untuk beli selipar jepun RM 3 pun susah ?? Aku sangat sangat bersyukur aku sumbat plug in kepala aku , tiap kali balik bilik . Bilik tu memang indah kecuali mulut tidak berinsuran kau saja yang kasih spoiler =.=
Lantak kau mau buat hal dengan aku ka tidak , suka hati . Macam kau cakap "Buat apa mau respet orang klu orang tu tidak respect kau" . Sorry lha , kiss the respect goodbye saja lha :) Satu hal lagi , tolong sedar sikit boleh tak ??? Sudah sekolah agama , mana nilai agama kau kunun yang kau belajar salama 3 tahun , masuk lubang tandas London kau pegi buang . Pakai skirt dalam pun mungkin tunggu Kerbau berpantat 4 , baru kali kau pakai . Bak kata kawan aku pun cakap ,kawan aku pun fobia dia tengok kau tau . Sekarang pun , dua hati sudah aku mau balik asrama . Pun ada penyakit fobia sama kau sudah . Kau tengok ! sekarang aku sudah buang tenaga aku tulis satu entry pasal mau kasih lepas geram saja =.= BENCI . NOKTAH . MUKTAMAD .

Ya Allah , 1 tahun 4 bulan lagi . Sabarkan jiwa raga hambamu ini di atas bumi SMAKK =.=

Leave me a rose | 0 roses left.


My First Hlovate Saturday, July 16, 2011 @ 2:37 PM


Leave me a rose | 0 roses left.


Prince Charming @ 12:20 AM








THAT MAKES EVERYTHING BETTER
SOMEHOW GOT MY EYES WETTER
BUT I DONT WANNA SEEM SO WEAK
MAYBE YOU DONT REALIZE WHAT YOU SEE .



Leave me a rose | 0 roses left.


You could be the best thing I never had Friday, July 15, 2011 @ 3:00 PM
Salam :)

Yeah , aku baru saja balik dari asrama :) Minggu ni , macam macam terjadi =.= LAME lha . Minggu ini SMKAKK akan membuat Kem Agung :) Kalau di SMP , kita panggil kemping di Kiulu . Haha ttiba rindu saat itu . Itu antara kenangan terindah , okey sambung . Hari khamis yang lalu , time BM . Telah terbongkar rahsia aku :) Kalau kamu tidak tahu , aku ada HUGE crush on someone called Heidi(is a BOY) . Dia adalah pengawas dari Pra-U 2 means he will be taking his STPM exam this year . Cikgu yang ajar aku BM ni sama dengan cikgu yang ajar dia Pengajian Am . Lebih kurang jugakan dua dua tu ? So time aku belajar BM di kelas aircon ku :) Aku syok sendiri bha , ketawa sorong sorang , sudah lha aku duduk paling depan . Cikgu nampak aku begitu pelik , pasal aku teringat suatu cerpen . Memang lawak tahap MAKSIMA lha . Ketawa ketawa lha aku seorang =.= setelah selesai Syukri abis baaca doa , Cikgu jerkah "ALEEZA ! APSAL KO NI ? KETAWA MACAM ORANG GILA" . Disokong pula dengan kawan aku , "Cikgu ! si Aleeza jiwang tu sekarang " . Arr , lain lain sudah ahli kelas aku tengok aku , buat derk saja lha aku , layan perasaan sendiri . Cikgu mula mengajar , cikgu suruh kami buat suatu cerpen . Semangat aku membara kerana aku mau tulis cerpen cinta , SERIUS ni ! Cikgu cabar aku , macam lha . Pastu kan , ada satu kawan aku ni , menceritakan yang aku ada tulis something di meja di makmal chemist . "27 Disember 2019 , aku dan dia kawin :) " tertera di sana . TROPOT lha aku , malu yang tidak terhingga , sehingga buat cikgu tertanya tanya siapakah lelaki malang pilihan aku itu . Out of nowhere , CIKGU JERIT FULL NAME DIA =.= . Pada saat itu , aku rasa macam ada steam steam terkepul di dalam tudung aku yang labuh lagi tuu terutamanya di bahagian telinga . Malunya , hanya Allah saja yang tahu . Ttiba cikgu buat tazkirah free bertajuk "BUMI SMAKK ADA SATU SUMPAHAN BAHAWA MANA MANA STUDENT SEDANG HANGAT BERCINTA TIDAK AKAN BERJAYA" di tujukan kepada aku tetiba .
Aku bersyukur juga lha mempunyai seorang guru yang open-minded kalah kalah luas negara Rusia , beliau faham jiwa remaja bersuara . Okey itu yang berlaku pada hari khamis .

Ini pula baru saja terjadi tadi pagi , time maths :) Sir kami berjanji manis untuk bawa kami satu kelas merayau di kawasan sekolah , so he did :) We go round round the school , only the front part . Best :)

Boy , maybe you dont know but I like you :)
Aku senang jadi pemerhati dari jauh :)

Leave me a rose | 0 roses left.


1 Word 5 Letters Sunday, July 10, 2011 @ 12:27 PM




Leave me a rose | 0 roses left.


Be Stupid . Dont Regret . Saturday, July 9, 2011 @ 10:44 PM
Salam semua :)
Its been so long since I havent blog , even though like now I go back home from hostel like every week now (HOW AWESOME IS THAT!) Well , its not like I dont have a story to be told because I dont have a story to be told =.= Recently I like to post pictures rather than writing things boringly :)

Dont you just love a cute guy doing stupid things just to make a girl laugh


Leave me a rose | 0 roses left.


Vouge Paper Letter @ 3:23 PM





Leave me a rose | 0 roses left.


You used to be fun Monday, July 4, 2011 @ 7:20 AM







=0&autoplay=1&loop=1

Leave me a rose | 0 roses left.


Hot Story Topic : Larian 1Murid1Sukan Saturday, July 2, 2011 @ 6:29 PM
Assalamualaikum :)
Pasti sudah lama kan aku tidak berblogging , rindu kan :) Akhirnya , aku keluar dari asrama juga *SUPER BIG SMILE IN MY FACE* .


Sebenarnya aku malas untuk celoter panjang , ini konklusinya : Jumpa dengan kawan memang best :) REUNION . Tapi malangnya , tidak sempat CM =.=

Nak tengok gambar kami tadi : DI SINI dan SINI .

Aku buat MaBoy - Sistar19
Taknak tengok ? Ignore duhh =.=

Leave me a rose | 0 roses left.