EPISODES OF MY THOUGHTS


Nur Aleeza Amjah . 18 years old scientist
Currently a university student so maaf zahir batin awal awal aku cakap pasal blog aku sepi sangat
Interested ? Click on blue bird down here to follow me :)



Masayuizzati. Iffahizzah. Linana.

April 2010 May 2010 June 2010 July 2010 August 2010 September 2010 October 2010 November 2010 December 2010 January 2011 February 2011 March 2011 April 2011 May 2011 June 2011 July 2011 August 2011 September 2011 October 2011 June 2013

Layout is coded by Cia, Blog / Blogskins.
Inspirations from Bloodcast. Banner by The Fading Night
You could be the best thing I never had Friday, July 15, 2011 @ 3:00 PM
Salam :)

Yeah , aku baru saja balik dari asrama :) Minggu ni , macam macam terjadi =.= LAME lha . Minggu ini SMKAKK akan membuat Kem Agung :) Kalau di SMP , kita panggil kemping di Kiulu . Haha ttiba rindu saat itu . Itu antara kenangan terindah , okey sambung . Hari khamis yang lalu , time BM . Telah terbongkar rahsia aku :) Kalau kamu tidak tahu , aku ada HUGE crush on someone called Heidi(is a BOY) . Dia adalah pengawas dari Pra-U 2 means he will be taking his STPM exam this year . Cikgu yang ajar aku BM ni sama dengan cikgu yang ajar dia Pengajian Am . Lebih kurang jugakan dua dua tu ? So time aku belajar BM di kelas aircon ku :) Aku syok sendiri bha , ketawa sorong sorang , sudah lha aku duduk paling depan . Cikgu nampak aku begitu pelik , pasal aku teringat suatu cerpen . Memang lawak tahap MAKSIMA lha . Ketawa ketawa lha aku seorang =.= setelah selesai Syukri abis baaca doa , Cikgu jerkah "ALEEZA ! APSAL KO NI ? KETAWA MACAM ORANG GILA" . Disokong pula dengan kawan aku , "Cikgu ! si Aleeza jiwang tu sekarang " . Arr , lain lain sudah ahli kelas aku tengok aku , buat derk saja lha aku , layan perasaan sendiri . Cikgu mula mengajar , cikgu suruh kami buat suatu cerpen . Semangat aku membara kerana aku mau tulis cerpen cinta , SERIUS ni ! Cikgu cabar aku , macam lha . Pastu kan , ada satu kawan aku ni , menceritakan yang aku ada tulis something di meja di makmal chemist . "27 Disember 2019 , aku dan dia kawin :) " tertera di sana . TROPOT lha aku , malu yang tidak terhingga , sehingga buat cikgu tertanya tanya siapakah lelaki malang pilihan aku itu . Out of nowhere , CIKGU JERIT FULL NAME DIA =.= . Pada saat itu , aku rasa macam ada steam steam terkepul di dalam tudung aku yang labuh lagi tuu terutamanya di bahagian telinga . Malunya , hanya Allah saja yang tahu . Ttiba cikgu buat tazkirah free bertajuk "BUMI SMAKK ADA SATU SUMPAHAN BAHAWA MANA MANA STUDENT SEDANG HANGAT BERCINTA TIDAK AKAN BERJAYA" di tujukan kepada aku tetiba .
Aku bersyukur juga lha mempunyai seorang guru yang open-minded kalah kalah luas negara Rusia , beliau faham jiwa remaja bersuara . Okey itu yang berlaku pada hari khamis .

Ini pula baru saja terjadi tadi pagi , time maths :) Sir kami berjanji manis untuk bawa kami satu kelas merayau di kawasan sekolah , so he did :) We go round round the school , only the front part . Best :)

Boy , maybe you dont know but I like you :)
Aku senang jadi pemerhati dari jauh :)

Leave me a rose | 0 roses left.