EPISODES OF MY THOUGHTS


Nur Aleeza Amjah . 18 years old scientist
Currently a university student so maaf zahir batin awal awal aku cakap pasal blog aku sepi sangat
Interested ? Click on blue bird down here to follow me :)



Masayuizzati. Iffahizzah. Linana.

April 2010 May 2010 June 2010 July 2010 August 2010 September 2010 October 2010 November 2010 December 2010 January 2011 February 2011 March 2011 April 2011 May 2011 June 2011 July 2011 August 2011 September 2011 October 2011 June 2013

Layout is coded by Cia, Blog / Blogskins.
Inspirations from Bloodcast. Banner by The Fading Night
Beli selipar sendiri boleh tidak ? Sunday, July 17, 2011 @ 4:24 PM
Ya Allah ! Benci nya aku balik asrama . Antaranya kena berjumpa dengan si Babat bikin panas . Sudahlah tidak dir i tu gemuk . Sedap mak bapa dia ja , pinjam selipar tandas orang =.=
Kalau sedap sangat brag pasal Iphone karit kau pun , kau masih kumpul duit untuk beli selipar jepun RM 3 pun susah ?? Aku sangat sangat bersyukur aku sumbat plug in kepala aku , tiap kali balik bilik . Bilik tu memang indah kecuali mulut tidak berinsuran kau saja yang kasih spoiler =.=
Lantak kau mau buat hal dengan aku ka tidak , suka hati . Macam kau cakap "Buat apa mau respet orang klu orang tu tidak respect kau" . Sorry lha , kiss the respect goodbye saja lha :) Satu hal lagi , tolong sedar sikit boleh tak ??? Sudah sekolah agama , mana nilai agama kau kunun yang kau belajar salama 3 tahun , masuk lubang tandas London kau pegi buang . Pakai skirt dalam pun mungkin tunggu Kerbau berpantat 4 , baru kali kau pakai . Bak kata kawan aku pun cakap ,kawan aku pun fobia dia tengok kau tau . Sekarang pun , dua hati sudah aku mau balik asrama . Pun ada penyakit fobia sama kau sudah . Kau tengok ! sekarang aku sudah buang tenaga aku tulis satu entry pasal mau kasih lepas geram saja =.= BENCI . NOKTAH . MUKTAMAD .

Ya Allah , 1 tahun 4 bulan lagi . Sabarkan jiwa raga hambamu ini di atas bumi SMAKK =.=

Leave me a rose | 0 roses left.