EPISODES OF MY THOUGHTS


Nur Aleeza Amjah . 18 years old scientist
Currently a university student so maaf zahir batin awal awal aku cakap pasal blog aku sepi sangat
Interested ? Click on blue bird down here to follow me :)



Masayuizzati. Iffahizzah. Linana.

April 2010 May 2010 June 2010 July 2010 August 2010 September 2010 October 2010 November 2010 December 2010 January 2011 February 2011 March 2011 April 2011 May 2011 June 2011 July 2011 August 2011 September 2011 October 2011 June 2013

Layout is coded by Cia, Blog / Blogskins.
Inspirations from Bloodcast. Banner by The Fading Night
Will be not our Last . Thursday, February 3, 2011 @ 9:00 PM
Salam My Smileys :)

Aku sedang duduk keboringan di dalam bilik aku sepanjang pagi tadi =.= mau buat homework but aku rasa tiada guna juga aku buat tu semua benda . SMS dari my darling Ayu telah membangunkan diri ku dari tidur nyenyak 10 jam .

Kami planning jalan hari Khamis *today* in memory of me :)
=.= macam sial , bagi penumbuk dulu .
Oleh kerana some difficulties dgn babes aku , kena tunda pegi Hari Sabtu . Aku okey jaa . Ttb lagi kena tunda pegi Hari Ahad nanti . I dont care :) as long I could spend time with my babes .
Mau aku belanja ? Tengok lh dulu kalau aku in a good mood time tu , arr bernasib baik lh kamu save sikit duit kamu . If not , kamu kenal lh kan aku tahap mana kekejaman aku . Woii , ini hanya hal makanan saja okey =.= jangan lebih lebih mcm tahi .


Leave me a rose | 0 roses left.