EPISODES OF MY THOUGHTS


Nur Aleeza Amjah . 18 years old scientist
Currently a university student so maaf zahir batin awal awal aku cakap pasal blog aku sepi sangat
Interested ? Click on blue bird down here to follow me :)



Masayuizzati. Iffahizzah. Linana.

April 2010 May 2010 June 2010 July 2010 August 2010 September 2010 October 2010 November 2010 December 2010 January 2011 February 2011 March 2011 April 2011 May 2011 June 2011 July 2011 August 2011 September 2011 October 2011 June 2013

Layout is coded by Cia, Blog / Blogskins.
Inspirations from Bloodcast. Banner by The Fading Night
Happy Harry Pottering :) Wednesday, November 24, 2010 @ 7:31 PM
Salam boys and girls :)

Tadi aku jalan pegi OB dgn best friend ku , Sue :)
Sweet kan . I know .

Jam memunjukkan pukul 11.41 am bila aku sampai sana
ttp c Sue cakap dia akan sampai jam 1 pm .

So to kill time , Aku suruh c Ameer kasih kwn aku semetara tunggu c Sue datang .
So kami round mall OB tu lha sampai kaki aku cramp .

sibuk kami jalan jalan . aku masuk kedai accessory bh ni , so dia pun ikut ja .
Sehingga mata aku ternampak stoking Boys Over Flower *Korean*
Teriak aku , punya main cute *ckp sabah ni*
ttba c Ameer pun offer aku yg dia akan belikan aku stiking tuu .
Kebahagiaan 15 saat . aww , mmg cute siot :)

c Ameer dgn hadiah ku :)

Sebaik shj c Sue ambush aku , aku halau c Ameer dgn muka 1 cent .
Sue ckp aku kejam . Dia ckp kami rapat gila mcm couple .
No , we are not .

_______________________________________

btw tadi d OB , jmp schoolmates :)
malu aku . maklum lah time aku jumpa dorg ,
aku sama c Ameer , c Sue belum sampai .

Kami tengok Harry Potter .
My review but nvr mind me , Im just another nobody .


before kami balik , as always
Aku and Sue pegi dressing room :)

cant show u the pictures its 18SG .
*dont be yellow minded please*

Thats all for today .
I am scared now cause I am all alone :(



Leave me a rose | 0 roses left.