EPISODES OF MY THOUGHTS


Nur Aleeza Amjah . 18 years old scientist
Currently a university student so maaf zahir batin awal awal aku cakap pasal blog aku sepi sangat
Interested ? Click on blue bird down here to follow me :)



Masayuizzati. Iffahizzah. Linana.

April 2010 May 2010 June 2010 July 2010 August 2010 September 2010 October 2010 November 2010 December 2010 January 2011 February 2011 March 2011 April 2011 May 2011 June 2011 July 2011 August 2011 September 2011 October 2011 June 2013

Layout is coded by Cia, Blog / Blogskins.
Inspirations from Bloodcast. Banner by The Fading Night
Be My All in a Big Red Bow Monday, December 27, 2010 @ 2:14 AM
Salam girlfriends :)

Wow . Akhirnya dapat juga aku join group "15 years old club" . Yang part sedih nya , bila mula sekolah ada suda org turn 16 tuu nnt =.= annoyed betul .
Mengapa aku update blog jam 2 pagi ? Sebenarnya aku ada penyakit Insomia sejak cuti sekolah bermula . Sejak itu , aku bermula tidur jam 3 4 gitu . Kadang kadang tak tetidur pun . Yealah , GOYANG KAKI jaa hidup aku skrg . Tapi itu aka berakhir nnt pasal sekolah akan mula about 2 weeks or so . Mission esok , aku mau beli barangan sekolah mcm pen pencil etc. pastu pegi birthday shopping with friends :) . But sadly , My BGF Sue wont be joining me *BOOHOO* . Geez , it will be different tomorrow =.= plus Im gonna spend Haz's Bro T.T . No FUN ! Aku bole bayang kan , mood aku hilang . Last last aku jalan sendiri dgn muka merajuk . Yeah , langsung xda senyuman . Can u imagine Im not smiling ? =.=


Aku mau boyfriend lha . Entah knp , aku jealous klu ada couple jalan jalan . Tgk mcm sweet nie , aww ♥ . Tahniah kpd kamu ada boyfriend :) harap dia treat you like a Queen *jgn gatal tahap iblis laknattullah , sila potong zakar nya*
Aku ada minat satu mamat ni dia ni org Sabah tpi dia belajar di Melaka . Dia satu sekolah dgn kawan aku . Aku betul betul minat dia ni , tapi ada brapa masalah :
  1. Aku perna dgr yg dia ni mcm Boys Over Flower . 4 jejak tercun di sekolah . So aku takut kalau dia suda brpunya atau ada fan girl tahap kritikal .
  2. Malu betul , tapi sebenarnya aku suka juga . Tapi dia tidak tau mcm mn mau start a conversation . Ahh , takan perempuan pula yg mau mulakan ?
  3. Dia ni mcm suka perempuan pandai =.= *terasa mcm a punch in my face lorh* Betul . recently dia dapat PMR 8A :) . Well , mmg lh aku mau lelaki pandai . But mcm aku punya chance to be with him tersangat lah nipis . Hmmpp .
*fikir fikir* Hmm , mcm itu saja lah . Aku mmg suka dia betul serious ! Ada hari tuu , aku dapat sms dari dia yg ckp "Hye" . Terlonjak kegembiraan aku , senyum sampai ke otak .
Well , apa bole buat kan =.=


I've been thinking , Can I have a boyfriend for my Birthday this Year ?
________________________________
Baby can you hear me?
I have been so good this year and all I want is one thing
Tell me my true love is here
He's all I want, just for me
I'll be waiting for you in here.
Baby thats my only wish this year.


Leave me a rose | 0 roses left.