EPISODES OF MY THOUGHTS


Nur Aleeza Amjah . 18 years old scientist
Currently a university student so maaf zahir batin awal awal aku cakap pasal blog aku sepi sangat
Interested ? Click on blue bird down here to follow me :)



Masayuizzati. Iffahizzah. Linana.

April 2010 May 2010 June 2010 July 2010 August 2010 September 2010 October 2010 November 2010 December 2010 January 2011 February 2011 March 2011 April 2011 May 2011 June 2011 July 2011 August 2011 September 2011 October 2011 June 2013

Layout is coded by Cia, Blog / Blogskins.
Inspirations from Bloodcast. Banner by The Fading Night
2010 Friday, December 31, 2010 @ 11:05 PM
Salam party people :)

Wahh , akhirnya kita ada lebih kurang satu jam lagi utk officially declare 2011 :D . Fikir fikir apa yg akan terjadi nanti eh ? Adakah aku akan dpt boyfriend *Dohh , tak abis abis ckp pasal topik ni* Haha , akan aku di terima ole pihak MRSM ? Macam mana nnt hidup aku . Adakah aku akan jadi kurus =.= New Year resolution aku tahun ni *dan seperti tahun tahun yg lalu* adalah utk menjadi lebih ringan drpd skrg "BE HEALTHIER " Naa , siap kasi bold lagi . Okey oke , dah malas aku mau tapi panjang lebar mcm newspaper article . Dan akhir kata , aku ingin mengucapkan happy new year aka selamat tahun baru *masihi* Hope 2011 bring us more prosperity . I wish you all health and wealth and study smart :)
Align Center

Leave me a rose | 0 roses left.