EPISODES OF MY THOUGHTS


Nur Aleeza Amjah . 18 years old scientist
Currently a university student so maaf zahir batin awal awal aku cakap pasal blog aku sepi sangat
Interested ? Click on blue bird down here to follow me :)



Masayuizzati. Iffahizzah. Linana.

April 2010 May 2010 June 2010 July 2010 August 2010 September 2010 October 2010 November 2010 December 2010 January 2011 February 2011 March 2011 April 2011 May 2011 June 2011 July 2011 August 2011 September 2011 October 2011 June 2013

Layout is coded by Cia, Blog / Blogskins.
Inspirations from Bloodcast. Banner by The Fading Night
Forgetting Aleeza Friday, December 24, 2010 @ 10:41 PM
Salam wonderpets :)

Aku baru habis dinner sama pakcik makcik dan sepupu d Pizza Hut .
Wehh , mmg best . Best nya kan , my secret crush aku ttb text aku ,
Mmg kegembiraan aku tidak terhingga , tpi kami start amat lha slow dan boring mcm
  • Hye
  • Sepa nama ?
  • Putra
  • Yeah saya kwn Jad . Umur brapa ?
  • Baru mau masuk 16
  • 8A
Then terstop kat sana jaa . . Ttb lagi kwn aku si Jad call . Keadaan d Pizza Hut tu mmg bising sangat lah . Kami cerita sehingga aku hampir tidak terorder Pizza kegemaran ku T.T
Lepas kami keluar sana , aku bawa cousin aku jalan jalan kejap . Ttba kami masuk Toys R Us .
Jalan jalan , tekan sana sini . Aku beli ni robot hand toy dan dia malu sama aku time kami bayar .
Balik balik dia tny aku "Ko betul betul mau beli tuu ??"

Haha , mmg lawak lah :) And so we had good times together .




Leave me a rose | 0 roses left.