EPISODES OF MY THOUGHTS


Nur Aleeza Amjah . 18 years old scientist
Currently a university student so maaf zahir batin awal awal aku cakap pasal blog aku sepi sangat
Interested ? Click on blue bird down here to follow me :)



Masayuizzati. Iffahizzah. Linana.

April 2010 May 2010 June 2010 July 2010 August 2010 September 2010 October 2010 November 2010 December 2010 January 2011 February 2011 March 2011 April 2011 May 2011 June 2011 July 2011 August 2011 September 2011 October 2011 June 2013

Layout is coded by Cia, Blog / Blogskins.
Inspirations from Bloodcast. Banner by The Fading Night
Deal Tuesday, December 21, 2010 @ 10:07 PM
Salam SUPANOVA :)

Haha , kpd Kpop Fans mesti tau apa supanova tuu ,
ini lah terjadi kalau suda gila sama lagu T-ara .

Okey , tadi mama bawa aku pegi OneBorneo .
Sajaa jalan jalan , mama aku mau kasi hadiah sama bos
beliau . Singgah lah kami kedai cute cute mcm
Minitunes etc.

Kami ada juga pegi Parkson kejap , mcm mcm mana mau beli =.=
time kami mau bayar , ada satu lelaki ni
CUTE with capital letters .
Nama dia James J. *tpi dia pendek mcm aku*
Tapi aku suka tengok muka dia :)

Wahai penduduk KK , cari lah dia untuk aku yeah :)

Lepas dari sana , aku dan mama singgah
ke kedai yg menunjukan perkataan SALE kat cermin
situ lah , kami masuk .

Sehinnga kami masuk kedai
Charles dan Keith .
Ada satu wedges terbaru dorang ni .

I fell in love . Heels tersebut mmg membantu aku
untuk bertambah tinggi sebnyak 6cm
tapi masalah nya , kasut tuu terlalu besar =.=

Pastu mama aku buat deal sama aku .

Nanti mama belikan ko heels tu time ko birthday nnt :)
tapi ko kena pakai gaun sekali jalan jalan di kk
*evil smile*
haha . I know right , imagine me wearing the most feminine dress you ever thought
=.=

but screw that , I want those heels so badly

Hmm , My wishlist is getting bigger by the minute




*Jezmine Blossom , i adore her . This is the heels Im talking about
but I want mine in black*

Leave me a rose | 0 roses left.