EPISODES OF MY THOUGHTS


Nur Aleeza Amjah . 18 years old scientist
Currently a university student so maaf zahir batin awal awal aku cakap pasal blog aku sepi sangat
Interested ? Click on blue bird down here to follow me :)



Masayuizzati. Iffahizzah. Linana.

April 2010 May 2010 June 2010 July 2010 August 2010 September 2010 October 2010 November 2010 December 2010 January 2011 February 2011 March 2011 April 2011 May 2011 June 2011 July 2011 August 2011 September 2011 October 2011 June 2013

Layout is coded by Cia, Blog / Blogskins.
Inspirations from Bloodcast. Banner by The Fading Night
Will I see You in My Future ? Tuesday, December 28, 2010 @ 10:55 PM
Salam wook wook !

Duii na , pelik dohh intro aku kali ini =.= never mind that for now . Jeng Jeng Jeng ~ Naa , school akan buka tidak lama lagi dohh . Amacam ? suda sedia utk jejaki ke Form 4 ka Aleeza Oii ?! Dohh , mmg tidak pun . T.T . Sedih lha parents aku dgr mcm tuu , dorg susah susah utk kasi masuk aku kedalam MRSM oww . Takpe , aku akan cuba dgn bersungguh sungguh ;) . Pencil pen kertas buku , semua tuu aku belum ada sebenarnya . Yg ada pun , pencil setia aku brwarna merah , ow pencil ! I will never lose u ! Oke oke dah terlebih emotional suda aku . Pasal boyfriend di last entry aku tuu , fikir fikir . Jenis lelaki apa yea yg aku suka ? Entah lah , nnt kalau aku msuk MRSM . Aku mau cuba takel one of the boys there . Di sana mesti ada Handsome + Pandai kann ~

What do I think of school ? mesti lah pelajaran =.= . Pastu , cikgu cikgu yg berjasa krn mengajar kepala mangkuk mcm aku sendiri sehingga berjaya :) Then , terfikir pasal kawan kawan yg berperang sama sama . Lastly aku fikir pasal , BREAKING THE RULES BABEH !
Waaa , budak jahat ehh aku ni :)

We should skip our french class and get together for a while , dont you think ?

Leave me a rose | 0 roses left.