EPISODES OF MY THOUGHTS


Nur Aleeza Amjah . 18 years old scientist
Currently a university student so maaf zahir batin awal awal aku cakap pasal blog aku sepi sangat
Interested ? Click on blue bird down here to follow me :)



Masayuizzati. Iffahizzah. Linana.

April 2010 May 2010 June 2010 July 2010 August 2010 September 2010 October 2010 November 2010 December 2010 January 2011 February 2011 March 2011 April 2011 May 2011 June 2011 July 2011 August 2011 September 2011 October 2011 June 2013

Layout is coded by Cia, Blog / Blogskins.
Inspirations from Bloodcast. Banner by The Fading Night
Friendship Ring Thursday, December 16, 2010 @ 10:35 PM
Salam happiness seekers :)

Hari ni , aku jalan sama Best Girl aku , Sue . Yes , just the two of us :)

Sedang kami jalan jalan untuk pass the time , aku dekati satu kedai gerai hardcore ni ,
aku tengok cincin dia .

Aku ckp sama si Sue , kita buat macam friendship ring .
Sedang kami pilih pilih , aku nampak this awesome
DOUBLE FINGER RING

hampir serupa lah dgn pic di atas ni tapi bila aku tengok harga dia
Huhh =.= mahal ow
Tidak jadi terus beli .

Sebelum kami singgah sana , kami ada pegi Speedy .
Ada baju MCR baru , aku mau beli
aku pun cadang c Sue pun beli . Dia okey ja , besaa lh budak yg bole bawa banyak duit .

Last last pun , tidak jadi juga

Sue , lain kali lah arr :)
kita beli baju sama cuma jgn pakai waktu sama lh , okey ?


Leave me a rose | 0 roses left.