EPISODES OF MY THOUGHTS


Nur Aleeza Amjah . 18 years old scientist
Currently a university student so maaf zahir batin awal awal aku cakap pasal blog aku sepi sangat
Interested ? Click on blue bird down here to follow me :)



Masayuizzati. Iffahizzah. Linana.

April 2010 May 2010 June 2010 July 2010 August 2010 September 2010 October 2010 November 2010 December 2010 January 2011 February 2011 March 2011 April 2011 May 2011 June 2011 July 2011 August 2011 September 2011 October 2011 June 2013

Layout is coded by Cia, Blog / Blogskins.
Inspirations from Bloodcast. Banner by The Fading Night
I'll be your Monster Thursday, December 30, 2010 @ 11:03 PM
Salam beauties and beastie :)

Sejak kebelakangan ni , dah malas aku mau tekan keyboard ni . Memang malas teramat sangat =.= Sekolah dah mau mula ni , sekarang aku cuma rajin download dan tengok wayang depan laptop ni . Currently aku sdg download Dance Flick dan skrg tgk Little Man . Memang mama ingat hantu tgh ketawa sampai mau keluar kentut kentut d tgh malam .

Hari tuu kan birthday aku kann , memang betul prediction aku . Aku jalan sorang diri =.= , aku makan sorang diri =.= , cuci mata sorang diri =.= , kena urat sorang diri =.= . Arr , suma lah aku buat sorang diri . Mau dekat jam 2 gitu baru c Haz datang sama abg nya , aku kena belanja 2 manusia tuu lagi tuu . Huhh , mmg tak best seperti yg aku sangka ow . Next Year , aku tidak akan celebrate birthday aku sama kawan lagi . Huhh , tidak guna betul =.= . KEJAM . But I did get some present from my lovely parents :D . ow guys ! I love it . nnt kalau aku pegi MRSM , aku akan belajar bersungguh sungguh dan dapat 9A+ dalam SPM 2012 Insyallah .



Leave me a rose | 0 roses left.