EPISODES OF MY THOUGHTS


Nur Aleeza Amjah . 18 years old scientist
Currently a university student so maaf zahir batin awal awal aku cakap pasal blog aku sepi sangat
Interested ? Click on blue bird down here to follow me :)



Masayuizzati. Iffahizzah. Linana.

April 2010 May 2010 June 2010 July 2010 August 2010 September 2010 October 2010 November 2010 December 2010 January 2011 February 2011 March 2011 April 2011 May 2011 June 2011 July 2011 August 2011 September 2011 October 2011 June 2013

Layout is coded by Cia, Blog / Blogskins.
Inspirations from Bloodcast. Banner by The Fading Night
cry me out . Saturday, August 14, 2010 @ 3:26 PM
selalunya , aku sahur aku akn makan lah anything tak kira biskut buah kurma . ttp pagi tadi aku minum air suam sahaja . jadi sekarang perut x tahan lha .

tanpa rela aku terpaksa ke sekolah pada hari ini kerana kalau tidak , aku di suruh ke sekolah apabila semua orang berada di kampung halaman masing masing . erm ~ mula skema aku sekarang .

aku tiba lambat ke sekolah , well selepas sahur tuu aku tido entah kenapa mata aku ni degil betul (tido dengannyenyak lagi) haha !

pembelajaran berjalan seperti biasa :
BELAJAR MAIN MAIN MAIN MAIN MAIN BELAJAR TIDUR MAIN MAIN MAIN BELAJAR BELAJAR BELAJAR CERITA CERITA CERITA KEJAR KEJAR KEJAR KEJAR BELAJAR MAIN

mood aku x berapa bagus time balik , murung murung . no feelings

mama ambik aku dari sekolah , kami terus ke tamu KPD
sedang aku berseronok berkaroke dalam kereta
Cikgu Wan lalu di depan kereta .
and ALHAMDULILAH ! dia tak sedar aku macam orang gila !
and baru aku sedar di sebelah kereta aku tuu kereta cikgu lha
plus anak dia LELAKI ~ YANG BESAR AND YANG KECIK pun ada .

bertapa malunya aku ya Allah ~
tetapi tak apa , itu ujian err ~ entah lah ~

bagi menenangkan hati dan jiwa aku yang berasa terganggu ni kerana insiden awal tadi ,
aku membaca Al-Quran . Alhamdulilah .
tenang rohani dan jasmani .




just randomly faound in google .


Leave me a rose | 0 roses left.