EPISODES OF MY THOUGHTS


Nur Aleeza Amjah . 18 years old scientist
Currently a university student so maaf zahir batin awal awal aku cakap pasal blog aku sepi sangat
Interested ? Click on blue bird down here to follow me :)



Masayuizzati. Iffahizzah. Linana.

April 2010 May 2010 June 2010 July 2010 August 2010 September 2010 October 2010 November 2010 December 2010 January 2011 February 2011 March 2011 April 2011 May 2011 June 2011 July 2011 August 2011 September 2011 October 2011 June 2013

Layout is coded by Cia, Blog / Blogskins.
Inspirations from Bloodcast. Banner by The Fading Night
Standing on the rooftop everybody scream your Heart out Saturday, June 11, 2011 @ 11:03 PM
Salam lovers :)


Seperti budak asrama yg biasa yang lain , Hari Ahad adalah hari keramat kerana BALIK ASRAMA . Mau juga aku nangis sebanyak 7 lautan ow , BENCI TERAMAT SANGAT . Aku akan rindu segala galanya nanti , terutamanya Laptop aku means >> no glee << Hhhhffffff , strress . Kamu mahu tahu kan , aku packing pun belum complete . Bag aku sudah penuh , selimut aku lagi belum masuk , entah mana aku simpan Hady aku nanti . Kerja rumah langsung belum sentuh pun , memang muka macam tidak peduli pun walaupun ada kena ugut jalan itik di setikar sekolah , pungut sampat 2 minggu , memalukan pelajar , denda macam macam lha . PUN ! Langsung aku tiada perasaan atau usaha untuk buat , YEAH ini dia calon SPM 2012 nanti , tengok result kau macam mana arr nanti . Yes , aku mengaku aku masih dalam Honeymoon ni walaupun sudah di pertengahan tahun ada berapa bulan saja untuk SPM . Okey , I try not to stress about my daily personal life in the dorm . I try not to care about the LABLES they gave me , I try not to care about they whispering behind my back . I really TRY to NOT CARE , I try holding my tears of pain even though Im dying inside slowly . Okey , listen here duchbags and bitches :) You can do anything you want and get the way of it but insyallah Im going to get my revenge soon POSITIVELY&NEGATIVELY . Just watch out , this is an early caution JACKASSES =.= Seperti biasa apabila sudah tiba di tahap ini , " Ya Allah , Insafkan diriku ini , bukakanlah hati jiwa dan raga ku ini supaya buat yang terbaik , Insyallah " Ini tabiat sejak zaman PMR lagi okey :)

STANDING ON THE ROOFTOPS
NOW IM SCREAM MY HEART OUT

Leave me a rose | 0 roses left.