EPISODES OF MY THOUGHTS


Nur Aleeza Amjah . 18 years old scientist
Currently a university student so maaf zahir batin awal awal aku cakap pasal blog aku sepi sangat
Interested ? Click on blue bird down here to follow me :)



Masayuizzati. Iffahizzah. Linana.

April 2010 May 2010 June 2010 July 2010 August 2010 September 2010 October 2010 November 2010 December 2010 January 2011 February 2011 March 2011 April 2011 May 2011 June 2011 July 2011 August 2011 September 2011 October 2011 June 2013

Layout is coded by Cia, Blog / Blogskins.
Inspirations from Bloodcast. Banner by The Fading Night
Once Upon a Time , I met You Thursday, June 9, 2011 @ 5:54 PM
Salam slumber party peoples :) Entry kali ini khas untuk salah satu Babe(s) tersayang aku , Ayu . Maybe some of you know her :) Jangan tanya kenapa aku tetiba ada angin mahu buat entry for cik Ayu ini because BAHAWASANYA AKU ALEEZA RINDU TERAMATLAH SANGAT DENGAN KANAK KANAK RIANG INI YG BERNAMA AYU .

We have been good friends for 3 years (2008-2010 , 1 month) We've been in the same class (1Berlian-4Berlian) and lastly we both ended up leaving SMKPL (the MOST Awesome school ever except homeworks) I went to SMKAKK (KK, Sabah) and she is going back to her roots , Kelantan . Dah kembali jadi orang semenanjung :) no offense followers from S.M . Memories are made along the way of our friendship . AWESOME memories , love :) This are some facts or fiction about cik Ayu that I found charming (in somehow =.=)

  1. tidak suka digambar . Muka mahal lha kan budak nih ? Kena set up appointment dulu dgn budak ini kalau mau diajak bergambar . Peliknya , suka ambik gambar orang , adess .
  2. sentiasa ingatkan diri kau tu gemukkss , walaupun realitynya kau tinggi , slim dan sihat walafiat . Bersyukur lha nak :)
  3. I love this part of you the most , ALWAYS SMILE . Kau marah sambil :) Kau ketawa sambil :) Kau merajuk kau :) Kau bergila kau :) Plus I love see you smile , so smile always .
Sampai disini sahaja aku boleh buat entry pasal kau .
Jaga diri di kerajaan di sana yeah boleh ? Aku tidak mahu kau muncul di TV ( jadi famous pun tidak bole)
You gotta know I always pray for your happiness in everywhere/thing do you .

Cik Ayu - Cik Aleeza - Cik Efa

I MISS YOU ALWAYS :)

Leave me a rose | 0 roses left.