EPISODES OF MY THOUGHTS


Nur Aleeza Amjah . 18 years old scientist
Currently a university student so maaf zahir batin awal awal aku cakap pasal blog aku sepi sangat
Interested ? Click on blue bird down here to follow me :)



Masayuizzati. Iffahizzah. Linana.

April 2010 May 2010 June 2010 July 2010 August 2010 September 2010 October 2010 November 2010 December 2010 January 2011 February 2011 March 2011 April 2011 May 2011 June 2011 July 2011 August 2011 September 2011 October 2011 June 2013

Layout is coded by Cia, Blog / Blogskins.
Inspirations from Bloodcast. Banner by The Fading Night
Photogharphs Changes Monday, May 30, 2011 @ 10:25 PM
Salam semua :) Apa macam dengan make over belog ku ini . Tidak suka ? tekan (x) atas nun sana . Suka ? Aku lagilah suka :) SIMPLEDIMPLEWHITE :) Aku pun ada upgrade sikit kat atas , "EPISODES OF MY THOUGHTS" . Memang otak aku memberi ilham yang ber-chronically (tengok dalam kamus) . Satu label yang sesuai dengan perubahan belog aku ni : EMPTY or SIMPLE . Let your mind speak for itself about it , let me know at the side in my shoutmix . OKEY :) . ttb cakap pasal OKEY kan , lain kali lha aku post benda haram tuu . LANTAK -lha orang yang ter-connect tuu nanti .


Memang sekarang aku tengah syiok gila dengan GLEE . I know , say WHAT ??!! I teen like me should watch korean boy bands doing something cute but IM SOOOO INTO GLEE NOW . Especially the romance-friendship between Blaine and Kurt . I know , they are gay but Superbly cute Gay couple plus Im in love with Darren Criss . And I never realizes Chris Colfer could be so cute and funny , literally :) IM A GLEEK .

Leave me a rose | 0 roses left.