EPISODES OF MY THOUGHTS


Nur Aleeza Amjah . 18 years old scientist
Currently a university student so maaf zahir batin awal awal aku cakap pasal blog aku sepi sangat
Interested ? Click on blue bird down here to follow me :)



Masayuizzati. Iffahizzah. Linana.

April 2010 May 2010 June 2010 July 2010 August 2010 September 2010 October 2010 November 2010 December 2010 January 2011 February 2011 March 2011 April 2011 May 2011 June 2011 July 2011 August 2011 September 2011 October 2011 June 2013

Layout is coded by Cia, Blog / Blogskins.
Inspirations from Bloodcast. Banner by The Fading Night
Now You Done it . Sunday, May 1, 2011 @ 9:44 AM
Jangan kata benci nanti tersuka , susahkan ? Aku tahu kau tidak suka aku tapi boleh tidak kasih heboh satu kelas yang kau tidak suka aku ehh ? Apa ? Tidak boleh =.= Kau tengok sekarang , kawan kawan kau pun kasih kenakan kau dengan aku kan ? Actions kau cakap benci , apa kata hati pula ? TIDAK BERNAFSU mau tau pun , Okey. Pastu , kawan kawan kau pun ikut anti aku walaupun aku tidak perna pun cakap dan fikir pasal dorang . Tidak tentu pasal , dorang pun kasih masuk dalam black-list aku . Memang aku mahu tekankan disini lha kan , Sekolah agama pun tidak berguna lha . Nah , walau kerja kau seorang pun kan , orang luar macam aku nih kan akan buat konklusi yang Ohh , TERUK SEKALI sekolah agama nih . Nanti aku kasih cerita dengan orang luar , nah bikin malu sekolah kau lagi kan . Sudah lh mulut tu tiada insurans , banyak bercakap , otak pun kalah kalah kekuningan seorang pemiang , cari dosa sama orang , trip lagi , temberang , nasib lha kau ada otak pandai juga . Kau belum kenal aku lagi , nasib lha kita di sekolah agama . Kalau aku tampar ,tumbuk , belasah kau pun tidak dapat . Serious kalau betul betul aku tidak dapat tahan sudah kan , allahualam apa akan jadi sama kau .

You're gonna die , bitch .


Leave me a rose | 0 roses left.