EPISODES OF MY THOUGHTS


Nur Aleeza Amjah . 18 years old scientist
Currently a university student so maaf zahir batin awal awal aku cakap pasal blog aku sepi sangat
Interested ? Click on blue bird down here to follow me :)



Masayuizzati. Iffahizzah. Linana.

April 2010 May 2010 June 2010 July 2010 August 2010 September 2010 October 2010 November 2010 December 2010 January 2011 February 2011 March 2011 April 2011 May 2011 June 2011 July 2011 August 2011 September 2011 October 2011 June 2013

Layout is coded by Cia, Blog / Blogskins.
Inspirations from Bloodcast. Banner by The Fading Night
My Silly Heart . Friday, May 27, 2011 @ 10:34 PM
Salam keroros' :)

Wahh , first post aku dalam 2 minggu ni :) Ucapkan tahniah kepada aku . Sengsara aku di asrama , dalam hari paling indah telah pun berlaku . Means today lha , its Friday :) MID-SEM SCHOOL HOLIDAY IS HERE ! Okey , ini sebenarnya saja ja aku buat entry baru ni . Untuk mghilangkan rasa bosan duduk kat rumah nihh , mahunya aku bercuti lagi di KL . YEAH , aku belum PUAS di sana =.=



Okey , memang aku akui aku over sikit dengan ke-MINAT-an aku sama kau . My heart tremble everytime I see you even in the distance or just hear you name in the air . Karitt ka pilihan perkataan aku ni ? Sorry para pembaca =.= STOP . Aku suka tengok kau buat benda yang tidak patut dan membuatkan aku ketawa sampai tidak ingat dunia , aku suka kalau kau senyum lebar macam nothing's wrong even though they're are . Mungkin juga , kau tidak tahu pula dgn kewujudan aku di dalam aktiviti harian kau . Aku tau kau ada berapa pasang baju melayu , dan favourite baju melayu kau berwarna ungu , first first aku nampak kau pakai baju tu 2 kali aku ingatkan kau ni MIHIR ttp aku optimis. Aku sentiasa sokong kau dari bucu walaupun orang ingat kau ni ada apa saja kan , but its okey :) . And lastly , your smile starts my day . PS : Aku sudah mula jatuh cinta dengan Darren Criss :)

Leave me a rose | 0 roses left.