EPISODES OF MY THOUGHTS


Nur Aleeza Amjah . 18 years old scientist
Currently a university student so maaf zahir batin awal awal aku cakap pasal blog aku sepi sangat
Interested ? Click on blue bird down here to follow me :)



Masayuizzati. Iffahizzah. Linana.

April 2010 May 2010 June 2010 July 2010 August 2010 September 2010 October 2010 November 2010 December 2010 January 2011 February 2011 March 2011 April 2011 May 2011 June 2011 July 2011 August 2011 September 2011 October 2011 June 2013

Layout is coded by Cia, Blog / Blogskins.
Inspirations from Bloodcast. Banner by The Fading Night
Jom Sihat :) Saturday, April 9, 2011 @ 12:11 PM


Salam semua :)

Yeah babes , Im outing jaa . Tidak tidur malam rumah nihh =.= Sadeh aku . Jam 5 ni kena balik sudah aku ke sekolah . MALAS DOHH . Okey , ini nak cerita sikit tentang program tadi pagi
"JOM SIHAT"

Alarm clock telah membangunkan aku jam 5 pagi , tanpa aku sedari aku tolak tu jam lalu dia jatuh *dah lh aku tidur di bungker atas* Aku ingatkan dia sudah berada di alam kubur tapi alhamdullilah dia masi bernyawa ohh , Alarm Clock ku :)
Then aku tidur balik sampai jam 5.30 , aku pegi mandi di kolah . GILA , KESEJUKAN BHA NGEK . Itu pun terpaksa pasal selalunya tandas aras aku tiada air . So , aku seperti di kutub utara kesejukan cuma bukan dengan ais tapi dengan air . HEBAT :D .

Jam 7.25 tiba di Dewan . Duduk kejap then c Ridquan buat pengumuman "Semua Pelajar pergi ke dataran" . Pegi lha , then dia punya apa coach ka kena panggil ? Entah lh , BEST ni bha
cute cute lagu dia :D Like awesome !
Okey okey , and as always sepanjang perasmian apa pun , aku akan tidur dari awal hingga akhir as always :)
Tadi aku tiada jumpa pun si HAI , Dyfa ada jumpa , dia pakai baju MERAH :)

PS : I think im into someone who i should not fall for .


Leave me a rose | 0 roses left.