EPISODES OF MY THOUGHTS


Nur Aleeza Amjah . 18 years old scientist
Currently a university student so maaf zahir batin awal awal aku cakap pasal blog aku sepi sangat
Interested ? Click on blue bird down here to follow me :)



Masayuizzati. Iffahizzah. Linana.

April 2010 May 2010 June 2010 July 2010 August 2010 September 2010 October 2010 November 2010 December 2010 January 2011 February 2011 March 2011 April 2011 May 2011 June 2011 July 2011 August 2011 September 2011 October 2011 June 2013

Layout is coded by Cia, Blog / Blogskins.
Inspirations from Bloodcast. Banner by The Fading Night
By ALZ,OKEY :) Friday, April 1, 2011 @ 4:23 PM
Salam party people :)

Sini nak ucap Happy Birthday kat satu gadis idaman malaya ni :D .

Tudung hitam tuu yeah :)

Babe , hari ini hari kau . Faham ? Buat apa benda
saja kau mau janji jangan ko jadi setan cukup
Harap ko sihat walafiat (mental&fizikal)
Kasih sedap kau punya result tu macam Mcflurry , OKEY :)
Tidak kira kita jauh atau dekat ,
insyallah aku tidak akan lupa ko ,
Cause youre my BABE :)

ps : aku mau sms ko tapi expired suda kredit aku :)
SORRY LOTS


Leave me a rose | 0 roses left.