EPISODES OF MY THOUGHTS


Nur Aleeza Amjah . 18 years old scientist
Currently a university student so maaf zahir batin awal awal aku cakap pasal blog aku sepi sangat
Interested ? Click on blue bird down here to follow me :)



Masayuizzati. Iffahizzah. Linana.

April 2010 May 2010 June 2010 July 2010 August 2010 September 2010 October 2010 November 2010 December 2010 January 2011 February 2011 March 2011 April 2011 May 2011 June 2011 July 2011 August 2011 September 2011 October 2011 June 2013

Layout is coded by Cia, Blog / Blogskins.
Inspirations from Bloodcast. Banner by The Fading Night
Abnormal Friday, April 22, 2011 @ 5:23 PM

Salam Love Aids :)

Aku sekarang bosan sungguh duduk seorang orang dalam rumah nih =.= Macam rindu ttb pula suasana di asrama yang riuh rendah , apatah lagi katil yang paling dekat dgn kipas :D . Uits , sepatutnya aku siapkan karangan aku yang sejak azali tidak pernah siap ni . Memang tabiat lha ni , aku minta maaf kepada Cikgu Aida awal awal yeah :) Ok , keboringan tadi petang , aku telah buat putaran satu facebook tu . Ttba jumpa pula fb c MNH , benda pertama aku tengok semestinya adalah pictures dia . Memang macam orang gila aku senyum senyum sendiri . Kamu tahukan ada dalam satu picture tuu , pastu rakan kita tag dia . Aku pegi tengok fb kawan sekelas dia , ketawa pula aku ttb mcm orang sadis . GELI , MARAH , LAWAK , MALU arr semuanya pun ada . Macam grrrr , tekanan bha orang tengok . Eeuu , macam mau muntah pun ada =.= Pelik betul kelakuan dorang ni , macam macam ada .

Leave me a rose | 0 roses left.