EPISODES OF MY THOUGHTS


Nur Aleeza Amjah . 18 years old scientist
Currently a university student so maaf zahir batin awal awal aku cakap pasal blog aku sepi sangat
Interested ? Click on blue bird down here to follow me :)



Masayuizzati. Iffahizzah. Linana.

April 2010 May 2010 June 2010 July 2010 August 2010 September 2010 October 2010 November 2010 December 2010 January 2011 February 2011 March 2011 April 2011 May 2011 June 2011 July 2011 August 2011 September 2011 October 2011 June 2013

Layout is coded by Cia, Blog / Blogskins.
Inspirations from Bloodcast. Banner by The Fading Night
You know it wont stop . Friday, January 21, 2011 @ 4:34 PM
Salam cutie pies :)

Dah 3 minggu bersekolah sebagai murid Form 4 2011 , dan sekarang suda menunjukkan symptoms kemalasan =.= Lumrah murib bh kan . Mana mungkin ada manusia biasa yg tidak suka bermalas malasan sekejap kan . Aku masih baru dalam alam baru ini , masih mentah dan langsung rasa blur tentang format SPM . Aku mimpi mau pegi KL ja lepas habis Form 5 nnt *Harap harap dapt PLKN di Selangor lha* Yaw , Im still a immature Duhh . Arrgh , banyak stress di kepala aku suda . Dan jerawat mula bertempiaran di muka ni , sihat ka begini ni ? Makin gemuk pula , sorry lah to who may concern . Aku tidak buka hp aku , malas sangat bh . Petang bermimpi mau tidur nyenyak tapi terpaksa buat kerja rumah . Next week , minggu ujian di sekolah aku suda bermula . Arr , sensara lah aku =.= . Lagi satu , aku malas mau pegi tution bh walaupun Selasa dan Jumaat ja , yg paling aku tension pasal Tution Addmaths hari Jumaat . Do you know what I wish to do that night ? SLEEP . Kasih cukup tidur dulu , belakang aku sakit , kaki aku pun sakit yg paling critical lagi adalah tangan aku dan otak aku . Ya Allah , tabahkan hati hamba Mu ni utk melalui apa ujian yg Engkau telah/akan ditimpa kepada ku .
Itu sajaa lah yg aku bole tulis sekarang , nnt di tution ada test addmaths lagi so lebih baik aku prepare sekarang kan . Out dlu my loves :)


Leave me a rose | 0 roses left.