EPISODES OF MY THOUGHTS


Nur Aleeza Amjah . 18 years old scientist
Currently a university student so maaf zahir batin awal awal aku cakap pasal blog aku sepi sangat
Interested ? Click on blue bird down here to follow me :)



Masayuizzati. Iffahizzah. Linana.

April 2010 May 2010 June 2010 July 2010 August 2010 September 2010 October 2010 November 2010 December 2010 January 2011 February 2011 March 2011 April 2011 May 2011 June 2011 July 2011 August 2011 September 2011 October 2011 June 2013

Layout is coded by Cia, Blog / Blogskins.
Inspirations from Bloodcast. Banner by The Fading Night
Terms and Condition Saturday, January 1, 2011 @ 6:22 PM
Entry ini khas utk ko , okey :)

  • Maaf lah , tidak bole letak relationship status d fb . Nanti abg aku nampak , mati aku =.= lagipun aku tidak suka kasi heboh heboh pasal status aku .
  • Jgn guna syg syg atau nama panggilan yg agak menjijik kan . Faham ? Lagi pun aku ada something mau panggil ko , Haha :D
  • Jgn malu tahap gaban sama aku . Aku cepat fed up dgn org gitu , and selalu senyum yeah :))
  • Pandai pandai lh ko ambik hati aku yeah . Aku ni susah sangat , orang kata hati keras =.=
  • Jgn buat ala ala couple zaman skrg , tembak karang baru tau . Jgn gatal sangat =.=
  • Jgn cepat jealous . Roboh nnt relationship kita . Apa lagi panas baran =.=
  • Jgn risau aku ni bukan type yg melarang ko ckp sma perempuan . So kau pun jgn hairan klu aku ckp sama lelaki . So its fair :)
  • Ko bole buat apa apa ja , mengurat ka apa ka sama perempuan lain ttp yg penting jgn sampai buat benda tak senonoh pula . So enjoy lh sama kawan ko .
Okey setakat ni , ini ja yg bole aku fikir kan =.= nnt klu aku mau tambah , aku bgtau ko lah arr ?

You'll be my elmo , I'll be your Monster ♥


Leave me a rose | 0 roses left.