EPISODES OF MY THOUGHTS


Nur Aleeza Amjah . 18 years old scientist
Currently a university student so maaf zahir batin awal awal aku cakap pasal blog aku sepi sangat
Interested ? Click on blue bird down here to follow me :)



Masayuizzati. Iffahizzah. Linana.

April 2010 May 2010 June 2010 July 2010 August 2010 September 2010 October 2010 November 2010 December 2010 January 2011 February 2011 March 2011 April 2011 May 2011 June 2011 July 2011 August 2011 September 2011 October 2011 June 2013

Layout is coded by Cia, Blog / Blogskins.
Inspirations from Bloodcast. Banner by The Fading Night
Im Right in the Wrong Way Tuesday, January 4, 2011 @ 4:18 PM
Salam underdogs :)

Hari ini suda the second day of school in 2011 . Suda menjadi lepasan PMR aku ni , sekarang Form 4 mesti mau berfikiran matang sikit . Haah , aku ckp matang SIKIT ja =.= malas mau grow up bh want to be young forever :) Yealah , mula perasan suda aku ni . Aliran aku ambik , without hesitation aku pilih Sains Tulen . Adakah aku yakin ? Yes . Adakah aku akan lulus ? Entah =.= well , aku akan belajar dgn bersungguh sungguh dan cuba dapat markah yg bagus . Aku harap harap aku lulus kemasukan MRSM tuu , I want nothing else than that ! *except waiting for my bike* . Susah lah hidup ni , tpi kita kena reda ja lh kan . Sekarang aku tengah layan lagu Panic! , mcm depress dah aku ni . Well , you all doing better than me :)



Leave me a rose | 0 roses left.