EPISODES OF MY THOUGHTS


Nur Aleeza Amjah . 18 years old scientist
Currently a university student so maaf zahir batin awal awal aku cakap pasal blog aku sepi sangat
Interested ? Click on blue bird down here to follow me :)



Masayuizzati. Iffahizzah. Linana.

April 2010 May 2010 June 2010 July 2010 August 2010 September 2010 October 2010 November 2010 December 2010 January 2011 February 2011 March 2011 April 2011 May 2011 June 2011 July 2011 August 2011 September 2011 October 2011 June 2013

Layout is coded by Cia, Blog / Blogskins.
Inspirations from Bloodcast. Banner by The Fading Night
SAUNA TRADISIONAL . Monday, September 13, 2010 @ 5:34 PM


hye hye .
ow yes , berkurun sudah aku x menggUPDATE blog busuk ni . hee
aku balik labuan bha , slow internet there .
dont worry makhluk Allah wahai yb43b .
ada ku bawakan kamu buah tangan .
buah hati ? hee just for me .

pelik kan tajuk entry aku ni .
well ini bukan yang aku cakap *ttp sokong*
kampung aku ialah sauna .

kamu faham kan maksud SAUNA ?
tempat org kasih keluar peluh 10 gelen tuu .
itu lha kg . aku bukannya mgBURUK2 kan .
aku sayang . ttp penghuni dia pun sokong
nak buat mcm mn kn ?
haha

______________________

yang best dia kan .
pergi beraya rumah org .
lebih2 lagi kalau ada kenduri ka apa .
~MAKANAN FREE~
duit raya macam tak kisah sda ni .
janji isi perut .
huh . kena bakar lemak lahi .
jom gayoong !

seperti biasa dengan sifat malas dlm diri ku ini
aku akan upload pictures
enjoy my loves
_______________________

find me , my love .

Leave me a rose | 0 roses left.