EPISODES OF MY THOUGHTS


Nur Aleeza Amjah . 18 years old scientist
Currently a university student so maaf zahir batin awal awal aku cakap pasal blog aku sepi sangat
Interested ? Click on blue bird down here to follow me :)



Masayuizzati. Iffahizzah. Linana.

April 2010 May 2010 June 2010 July 2010 August 2010 September 2010 October 2010 November 2010 December 2010 January 2011 February 2011 March 2011 April 2011 May 2011 June 2011 July 2011 August 2011 September 2011 October 2011 June 2013

Layout is coded by Cia, Blog / Blogskins.
Inspirations from Bloodcast. Banner by The Fading Night
jumpa si dia . Sunday, September 26, 2010 @ 5:00 PM

ow no no no .
entry ni bukan pasal aku jumpa bf ku *mcm ada*
no . its about

NUR ALEEZA , AIN SOFIA , WANIE ISRA , FADIRAH , FADILAH dan
NANIE PEGI RUMAH USTAZAH

*bukan beraya ttp belajar*

best memang . best drpd belajar kat sekolah lagi
walaupun ada aircon bersuhu 16 degrees
kalau tdak masuk otak pun apa guna nya kan .

__________________________________

ada aku mw share some photoes tp kurang ajar nya
antara HP aku atau computer berumur 2010 tahun ni .
sowt sowt budu .

ini jak aku bole upload :

*paper latihan arab N9 + Selangor*



Leave me a rose | 0 roses left.