EPISODES OF MY THOUGHTS


Nur Aleeza Amjah . 18 years old scientist
Currently a university student so maaf zahir batin awal awal aku cakap pasal blog aku sepi sangat
Interested ? Click on blue bird down here to follow me :)



Masayuizzati. Iffahizzah. Linana.

April 2010 May 2010 June 2010 July 2010 August 2010 September 2010 October 2010 November 2010 December 2010 January 2011 February 2011 March 2011 April 2011 May 2011 June 2011 July 2011 August 2011 September 2011 October 2011 June 2013

Layout is coded by Cia, Blog / Blogskins.
Inspirations from Bloodcast. Banner by The Fading Night
here we go again . Sunday, September 19, 2010 @ 6:27 PM
"Baru aku sedar ko ni cantik rupanya"
-SIAL-

____________________________

oke oke sorry about the rough introduction .

sekolah akan bermula dalam masa
6 jam lagi dari sekarang .

soo aku ni , belum lagi kemas beg
homework sda arr jgn salah faham .
*kerajinan aku datang time cuti raya ni*

memang benci kalau cuti hanya bertemankan buku , tv and com.
melainkan kalau mama baik dan tak kisah sangat sampai boleh bawa aku round KK sampai lupa dunia .

mimpi saja aku lebih .
aku teramat lah bosan sekarang
soo plan aku seterusnya :

log off and cari makanan
*aduii , pastinya kena cakap aku bertambah gemuk ni esok MySpace*

lantak lah . esok pun ingatkan mw Puasa enam dalam Bulan Syawal ni .
tengok lha dulu
no promises .

bye my loves .
__________________________




Leave me a rose | 0 roses left.