EPISODES OF MY THOUGHTS


Nur Aleeza Amjah . 18 years old scientist
Currently a university student so maaf zahir batin awal awal aku cakap pasal blog aku sepi sangat
Interested ? Click on blue bird down here to follow me :)



Masayuizzati. Iffahizzah. Linana.

April 2010 May 2010 June 2010 July 2010 August 2010 September 2010 October 2010 November 2010 December 2010 January 2011 February 2011 March 2011 April 2011 May 2011 June 2011 July 2011 August 2011 September 2011 October 2011 June 2013

Layout is coded by Cia, Blog / Blogskins.
Inspirations from Bloodcast. Banner by The Fading Night
BELOG HEBAK . Wednesday, September 15, 2010 @ 4:45 PM

sedang check check blog kawan2
terSTOP kat blog gayoong ni .

dia listkan aku sebagai salah satu
daripada pilihan belog hebat dia .
oh I terharu .

MySpace



* nama blog anda buat masa ini ?
doubleee doubleell

* anda rasa blog anda hebat ?
10 saat yang lalu lha .

* benda yang anda sayang ?
apa apa yg diberikan ole Allah swt .
macam family and friends

* anda tengok waktu dekat mana ?
jam handphone and astro pny decoder .
rumah aku tak wujudnya jam yg berfungsi .

* web sesawang yang selalu anda jenguk ?
blogger and youtube

* letak TIGA hingga LIMA blog yang anda rasa 'BLOG HEBAT'
1. Masayuizzati :]
2. Iffahizzah :]
3. Amirahismail :]
4. orang orang yang follow aku .
5. orang orang yang aku follow .

_______________________________________

thanks gayoong :] .
blog ko pun hebak juga .

Leave me a rose | 0 roses left.