EPISODES OF MY THOUGHTS


Nur Aleeza Amjah . 18 years old scientist
Currently a university student so maaf zahir batin awal awal aku cakap pasal blog aku sepi sangat
Interested ? Click on blue bird down here to follow me :)



Masayuizzati. Iffahizzah. Linana.

April 2010 May 2010 June 2010 July 2010 August 2010 September 2010 October 2010 November 2010 December 2010 January 2011 February 2011 March 2011 April 2011 May 2011 June 2011 July 2011 August 2011 September 2011 October 2011 June 2013

Layout is coded by Cia, Blog / Blogskins.
Inspirations from Bloodcast. Banner by The Fading Night
these two friends . Friday, August 20, 2010 @ 1:15 PM

mode : " under the weather "

you know it girls .

aku di dalam oven berjalan (bas sekolah)
lebih kurang 30 minit just stuck in traffic .
aku boleh merasakan jerawat jerawat di muka sudah masak dan sedia
untuk meletup mcm popcorn ! yuckers .

sampai di depan suatu tadika ni
lupa apa nama dia tuu , tadika cina di depan SRK ST. AGNES lha .

keluar satu group budak budak cute !
ada 5-6 girl + 2 boys .

ada 2 girls ni pun duduk dekat aku , rapat rapat kunun .
satu nama dia Meloni and satu lagi Nurul Natasya

dorang ni BESTFRIEND ! I just cant stand myself from smiling
they are soo cute !

dan bermula lha interview :

M : kakak puasa ka ?
aku : yeah . kamu tak puasa ?
M : tak puasa . saya kristien . ni kawan saya Islam .
N : *diam diam , tersipu sipu
aku : ow ~ .
M : kakak x ada kelas tambahan ?
aku : x ada .
M : kakak sekolah di mana ?
aku : SMKPL
N : apa cita cita kakak ?
aku : err ~ doktor . kamu ?
M : doktor .
N : POLIS !
aku : ow ~ jadi kamu ni mesti berani kan ?
M + N : *curi curi makan appolo .
aku :*sabar jak lha . ~

diam diam . habis .




Leave me a rose | 0 roses left.