EPISODES OF MY THOUGHTS


Nur Aleeza Amjah . 18 years old scientist
Currently a university student so maaf zahir batin awal awal aku cakap pasal blog aku sepi sangat
Interested ? Click on blue bird down here to follow me :)



Masayuizzati. Iffahizzah. Linana.

April 2010 May 2010 June 2010 July 2010 August 2010 September 2010 October 2010 November 2010 December 2010 January 2011 February 2011 March 2011 April 2011 May 2011 June 2011 July 2011 August 2011 September 2011 October 2011 June 2013

Layout is coded by Cia, Blog / Blogskins.
Inspirations from Bloodcast. Banner by The Fading Night
main jauh jauh . Wednesday, July 21, 2010 @ 3:20 PM
sekolah ni best juga tw *selain belajar lha .
kita ble jmp mcm mcm bmda aneh
samada sengaja , x sengaja , rasioanal , x rasional , aneh . pelik , ngeri .

fast foward lha . . malas aku mw menulis pnjng2 ni , mood x brapa bgus .

first 2 maths .

entah lha knp , gayoong suka betul memukul dgn kuat zaman skrg ni . mungkin hormon dy tuu kli tiap2 kli jumpa aku . huu . susah mw jdi rebutan ramai ni . duii :P

sperti biasa lha , tmpat aku ddk tu mcm midpoint
aku be quiet lha .
pndang kanan . aku lngsung x ble dri aku langsung !
suara efa , linda , syamih , liana , haz , cassie etc . . .
pndang kiri . suara ain , fadir , aysa , etc . . .
aku ni just "nerdtobe" pda masa maths lha :D
ni bukn UMPAT ok . .
jgn salah faham .

skip skip skip skip .

aku pegi tandas sma c efa . kmi mw buat pelaburan penting masing2
utk memajukn company masing .
keadaan tndas : bising , penuh dgn pelajar pelajar escape*well some some jax lha hee and penuh dgn mulut murai siap dgn volume 100% .

agrr ! pastu aku sama efa ssmpat lagi crita psl hantu2 ni . siap dgn lakonan lagi !

skip skip skip .
kmi lambat msuk kelas . ustz ada sda d dlm .
aku kena denda . brdiri + menari lgi skjp
boring kan .

pastu masa rehat tiba.
beli makanan

and then . . . .

BERTUKUS LUMUS BUAT COMPOSITION BI !

MMG X BLE DI UNGKAP KAN DGN KATA2 !!!
tpi last last teacher x minta pun buku tuu , ee !!
org 1/2 mati wat kerja tuu utk elak kn kena nagging yg amat brbisa dri miss wong .
+ ngok ngok bongok c herda smpat lgi bha dy nyanyi lagu jiwang mati !
urrgg!! tekanan gila eh !

pusing pusing . maths tiba lgi .

entah knp , stress btul c gayoong sma aku smpai x mw buat maths sma2 aku !
sob sob sob . .
buat work maths but this time with putery
kmu scrool ke ats blik baca part
"sperti biasa lha , tmpat aku ddk tu mcm midpoint
aku be quiet lha .
pndang kanan . aku lngsung x ble dri aku langsung !
suara efa , linda , syamih , liana , haz , cassie etc . . .
pndang kiri . suara ain , fadir , aysa , etc . . .
aku ni just "nerdtobe" pda masa maths lha :D"
and putery side kick kuu . .
blur habis .
aku pgi tmpat teacher utk check jwpn smada btul atw slah (and aku BTUL !)
c mirsya tgur aku .
mirsya : al ! *trik2 bju aku .
aku : *time tu aku sdg brbincang sma teacher , jap jap
mirsya : bgus2 lha bh ko . kn ko tu sudah lha period !
aku : omgoat ! he he he tQ .
_________________________

aku : pute , ada apa2 ka ? * kc tonggek pntat
*part censoerd*
putery : ada . klu ko mw cuci , pegi tndas !
aku : bh jom !

the end ka ? tr gntung




Leave me a rose | 0 roses left.