EPISODES OF MY THOUGHTS


Nur Aleeza Amjah . 18 years old scientist
Currently a university student so maaf zahir batin awal awal aku cakap pasal blog aku sepi sangat
Interested ? Click on blue bird down here to follow me :)



Masayuizzati. Iffahizzah. Linana.

April 2010 May 2010 June 2010 July 2010 August 2010 September 2010 October 2010 November 2010 December 2010 January 2011 February 2011 March 2011 April 2011 May 2011 June 2011 July 2011 August 2011 September 2011 October 2011 June 2013

Layout is coded by Cia, Blog / Blogskins.
Inspirations from Bloodcast. Banner by The Fading Night
I could really use a wish right now ! Saturday, July 24, 2010 @ 6:41 PM


aku kasih teman c cassie pegi OneB. utk prtndingan 'MM' .
dy suruh aku datang awal lha . aku yea yea sja .
sampai sana , c cassie trus sambut aku :D

keadaan di ground floor : HOT n sesak/penuh dengan nerds

>hot pasal belum psg air conditioner *mandi peluh ! haha nasib x ketara lha :P

>macam ada convention or mesyuarat agung utk "nerds united"
boys + girls = pakai spek kalah2 frame muka org , mcm x pena mndi ! etc

tpi ada lha sebilangan boys dy = cute , tall , smart , etc *entahh hati dorg mcm mn lha kn ;]

ok smbung ;P

erm . . dorng c cassie . audrey . suraidah msuk sdh LAND tuu *tmpt event tu lha , fhm2 lha kmu
org luar x d benar kn msuk . soo , oleh kerana aku penat + malas .
merayau rayau seorg diri tnp pedulikn org di sekeliling .
entah brapa kali aku turun naik eskelator . one particular time tuu , aku terserempak sama
c faizul surim + raffie roy . as you know , muka aku blur . dalam hati "ehh , mcm femiliar"
faizul lmbai kat aku . aku mc blur .
trus c raffie tegur aku "mana cassie ?"
"compotion"
"ow , bha ."
"pgg beg cassie ni , pnat aku bwa" tnpa bnyk soal trus dy buat *ble buat butler mcm c poole ni :]

sambung merayau . aku ttb mmbebel pasal c haz .

raffie : d 7-11 ada jual reload DG . brapa ko mw ?
aku : rm10 jax lha bh
raffie : bha jum !

aku . raffie . faizul .
brjalan , raffie + faizul entah crita psal apa .

faizul : mcm doreamon sda ko .
aku : cute kn sda aku . *dgn muka gedik :P
faizul : haha !
aku : *diam diam sj , dgn muka selamba

aku : *dalm hati : huh ! jauh juga ! sda lha aku ni masih mabuk mabuk ayam yg bru bgun ! maklum lha c cassie sru aku dtg pegi OneB. jam 8.30 PAGI ! gila ehh

sudah sampai lha . skip skip perkara2 yg x brapa important .

sudah kena isi hp aku trus kol c haz .

haz : e e hello ? *mc tido
aku : wei budk! mn ko ?
haz : aku mc tido ni .
aku : ap ??!! jdi ko dtg ka ?
haz : rasanya dtg , tpi abg aku mc lgi tido tuu
aku : ee . aku x mw jlan sma ehem ehem ni *sambil jeling skjp kat (raffie + faizul)
haz : hahaha .

merayau again and again and again .

ok . aku mula fed up . soo

kmi pegi lha cyber utk buang masa kmi skj hny utk 1 jam

aku : jum pegi cyber
faizul : ok ! jum !
raffie : ok , mn ko mw cyber bnyk PILAK or bersih pilak ?
aku : yg x da pilak .

kmi menuju ke cyberzone .

erm . dgn x selesa nya , aku ddk d antara mrk .
MySpace

dorg online fb , main dota , main bola .
aku online fb + blog setia kuu ~

1jam brlalu dgn slow nye

erm ~

c cassie dy kalah first round *simpati nya aku brugg ! tpi klu aku msuk entah2 x LAYAK msuk :D
aku faizul raffie pegi sambut dy . entah
c haz msg aku guna hp mama dy lha "L , ak nda dpt p 2 c kc tuh . Akp 1b tpi kmi p big apel jak . Mamam . Skank cne suda 1b . Lau maw jumpa kat cne la . haha . Haz . "

aku ni mmg suka SSEKSA org ow .
aku tarik rambut c haz . aku tarik tudung c cassie . aku tarik beg raffie . aku tarik beg faizul juga .
aku tinggal kan dorg bertiga :D

marbahaya juga ka aku ni ?

ok . smbung .

selepas berdialog selama sekian lama nya .

c raffie + faizul sda tggu dkt cafe bintang lagenda
aku + cassie order minuman sja *entah knp slps mkn satu donat big apple mcm mw pecah prut aku sda comot lagi muka aku ><
aku sama cassie larikan diri kmi ke toys r us skjp .
pastu budu c haz sruh lgi kmi jmp dy kat big apple . mood x brapa bgus tym tuu . entah hormon kali bila time period .

muka blur berjalan mcm gangster mw pegi pungut utang . haha . buruk kn :D

msg dtg ttb dgn cara mngejut nya "dha mw mnta bh ni . klu ble lha" "apa ko mw dri aku ?" "tgk wyg ? hehe " "wyg ap ?" "nda tw . mri lh tgk . hehe"

brbincang sma cassie jap.
aku : cassie ko mw tgk wyg ka ?
cassie : ee ! mw ! wyg apa ko mw tgk ?
aku : aku mw tgk despicable me n eclipse !
cassie : ow aku pun mw jg tgk eclipse blik ! c jacob cute dy sna !
aku : bha jum !
cassie : wait ! ko tny c raffie klu dy ada duit atw tidak .
aku : oi ! ko ada duit ka ?
raffie : *angguk2
aku : cass , ada .
cassie : jum ! *fullspeed yaw~

waktu beli tiket bersama c cassie .
msg "brapa org ?' "kmu dua n aku jax lha , c rapi nda pyh "
tpi kmi beli 4 tiket jax :P








and pastu !









"part censored . kmu under 18 x ble tw pasal ni EVER !"

kluar pnggung .
kmi merayau skjp .
c faizul entah mnghilng kemana .
aku n raffie antar c cassie balik .
c raffie balik .
and aku mcm biasa well , comon sda lha aku kena kasih tinggal ole kwan kwan ku .

almost forget ! ni some picture while compotion "MM" itu berlngsung .


enjoy :











i like this very much .
MySpace

Leave me a rose | 0 roses left.